Florian Silbereisen: Nye TV-datoer annonceret!

Kilde: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Schlager Tyskland ser frem til denne dato: Lørdag 2. november holder Florian Silbereisen det legendariske “Schlagerbooom” i Dortmunds Westfalenhallen, foran mere end 10.000 tilskuere. Showet sendes live fra 20:15 på ARD. Men hvad ingen ville have troet: Er der allerede før “Schlagerbooom”, yderligere to shows med Florian Silbereisen.

Som vi allerede har meddelt, blev det for nylig annonceret, at Florian Silbereisen vil præsentere nogle flere shows i 2019.

Det første show, der finder sted før “Schlagerbooom”, er “Schlagerchance in Leipzig – wer singt beim Schlagerbooom”. Her er der kunstnere, der stadig er i starten af deres karriere, for at få en chance til at optræde i det store show den 2. november. Showet, der indspilles den 10. oktober, sendes den 18. oktober kl. 20.15 på MDR.

Det andet show før “Schlagerbooom” vil være jubilæumsshowet “25 Jahre Feste-Shows – Das große Wiedersehen”, som optages i MDR Studios i Leipzig den 7. oktober. Temaet for showet, der oprindeligt blev modereret af kvotedronningen Carmen Nebel, er en gennemgang af “Feste” festivaler fra et kvart århundrede. To tv-stationer, MDR og NDR, udsender programmet den 26. oktober kl. 20.15.

Vi ser frem til gode shows og gode beats, som helt sikkert vil forblive i vores minder i lang tid!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse