Florian Silbereisen ny i ”DSDS” -juryen: Bohlen forklarer, hvordan dette skete

Foto: MG RTL D

Det er en rigtig tv-sensation: Florian Silbereisen er den nye dommer i tv-juryen for RTL-showet “Deutschland sucht den Superstar”. RTL bekræftede torsdag aften, hvad stort set ingen havde forventet. Den 38-årige Schlager-stjerne indtager pladsen ved siden af Dieter Bohlen, Oana Nechiti og Pietro Lombardi lørdag den 21. marts 2020 fra kl. 15.15 ved juryens bord. Ifølge Dieter Bohlen forbliver han i juryen indtil finalen – intet kortvarigt arbejde.

Florian Silbereisen indtager ”DSDS”

Med dette erstatter Silbereisen Xavier Naidoo i showet. Soulsangeren måtte fratræde sin stilling. En video havde bragt ham masser af kritik.

Sidste uge var der tre af dem, men Dieter Bohlen havde allerede annonceret, at der ville være fire dommere igen i næste uge. Bagefter var der en varm diskussion om, hvem der kunne gøre jobbet.

Michael Wendler blev også betragtet som en kandidat i en kort periode. At Florian Silbereisen overtager er nu en stor overraskelse.

Dieter Bohlen kaldte Silbereisen

I alle tilfælde er Silbereisen meget glad for sit nye job. Chefdommer Dieter Bohlen ringede endda personligt til ham, fortalte han til RTL: “Dieter spurgte, om jeg ville springe til med kort varsel, og jeg var selvfølgelig med”.

KLUBB3-sangeren er meget begejstret for det nye job og føler sig beæret. Silbereisen sagde om ”Bild”: ”Jeg var stadig en lille dreng, da Dieter havde international succes med Modern Talking. Jeg troede aldrig, at jeg skulle arbejde sammen med ham. Dette er noget meget specielt for mig! Jeg har allerede sceneskræk. ”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Dieter Bohlen mit Carina (@dieterbohlen) den

For Silbereisen talte det også for jobbet, at der er et ekstremt stort antal Schlager-kunstnere i den aktuelle 17. sæson af “DSDS”. Det gav naturligvis Dieter Bohlen ideen til at forhøre sig om Silbereisen.

Han fortalte RTL, at det var blevet overvejet, hvem der kendte segmentet meget godt, og hvem folket ville kende. “Det er min absolutte drømmekast,” sagde Bohlen. Han kæmpede for Flori i flere dage.

Med Tysklands mest kendte Schlager-moderator har “DSDS” -producenterne helt sikkert fået en af de fedeste fisk i nettet.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse