Florian Silbereisen: Nu pakker mor Helga ud

Florian Silbereisen er blevet en uundværlig del af Schlager-branchen, og fra nu af vil han også være jurymedlem i “DSDS”. Han holder kun en hemmelighed om sit privatliv. Det er så meget mere spændende, at mor Helga af alle mennesker engang snakkede ud af boksen i et interview!

Privat er privat – Hvad ville fans give for at møde Florian Silbereisen privat og være meget tæt. Men hvad hans privatliv angår, foretrækker Schlager-stjernen stadig at holde lav profil på trods af sin mega succesrige karriere.

Hvorfor han og Helene Fischer brød ud af det blå i 2018 efter ti års kærlighed, er det sandsynligvis kun de to, der ved den dag i dag. Han indrømmede allerede i et tv-interview, at den store offentlige interesse var en stresstest:

”Det er selvfølgelig også en byrde, når paparazzi og journalister roder i skraldespanden for at finde ud af noget. Eller hvis du løber og pludselig hopper ud de ud af hæk, så er det ikke altid behageligt.” En der burde være tættere på ham end alle andre er hans mor Helga. Og af alle mennesker fortalte hun engang intime detaljer i et interview med “Superillu”!

Det irriterede altid mamma Helga over hendes Flori

”Jeg har altid vidst, at Flori ville gøre det stort en dag. Selv som baby var min dreng vild med musik,” begejstrede hun i 2003 for den 39-årige. Og hvad mange har mistanke om, kan hun bekræfte: “Han er en god fyr, grundigt ærlig, med sit hjerte på det rigtige sted.” Men alt er langt fra perfekt ved Florian Silbereisen!

Schlager-stjernen har også en mangel, i det mindste i en ung alder, som Mama Helga bekræftede på det tidspunkt, hvor hans karriere lige var i gang:

”Florian irriterer mig med hans sløvhed. Han smider alt rundt – mor ordner det. Men hvad er det, sådan er det, min Flori.” Ups! Er Florian Silbereisen stadig så sjusket, når han er næsten 40? Tvivlsom. tUnder alle omstændigheder har han ikke en partner, der rydder op bag sig. Men hvad der ikke er, kan stadig klares, ikke?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse