Florian Silbereisen: Nu er han begejstret for …

Hvem ville have tænkt for et par år siden, at Thomas Anders igen ville optræde med en duetpartner? Efter hans mange år som “Stemmen af Modern Talking” skulle man tro, at Anders ville have besluttet anderledes. Men hvor ofte sker der noget uventet, som man ikke troede ville ske? Det ser ud til, at de to sjæle er mødt med Thomas Anders og Florian Silbereisen …

Den succesrige moderator Florian Silbereisen ser ud til at være på samme bølgelængde som Thomas Anders. Det ser ud til at have udviklet sig i årenes løb. Fordi de to stjerner indspillede deres første fælles duet i 2018. Nu godt to år senere er der endelig udgivet et helt album, som duoen nu reklamerer for i hele Tyskland.

I går var Flori og Thomas gæster på “Sat.1-Frühstücksfernsehen” og besvarede begge spørgsmålene fra moderatorerne Daniel Boschmann og Marlene Lufen.

Florian Silbereisen & Thomas Anders: Modsætninger mødes!

“Du skal kunne lide det!” var det andet svar på spørgsmålet om, hvad det kræver, hvis to kunstnere fra forskellige genrer arbejder sammen. Men Florian Silbereisen tilføjede straks, at det er meget rart at føle harmonien, når to forskellige typer mødes. Men Florian ved også, at modsætninger tiltrækker og komplementerer hinanden, og du bemærker hver dag, at det ville være mere og mere sjovt.

Florian Silbereisen: Kærlighed finder ham – en dag!

Da schlagerens engang hotte drømmepar, Helene Fischer og Florian Silbereisen, overraskende gik fra hinanden i slutningen af ​​2018, var det et stort chok for fansne.

Helene er nu sammen med sin Thomas Seitel – Florian er dog officielt singel. Da han blev spurgt, om han var klar til en ny, stor kærlighed, sagde han, at livet altid kom som det måtte komme.

Ligesom han ikke ville have søgt efter og fundet sin duetpartner Thomas Anders, vil det også være tilfældet med kærlighed på et tidspunkt. I det mindste tror han ikke, at han forbliver singel.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse