Florian Silbereisen: Mega overraskelse i jubilæumsshow

Det er umuligt at forestille sig tv uden Florian Silbereisen. Han har stået på scenen i 20 år nu og er vært for de helt store schlagershows. Men det her havde den 42-årige bestemt ikke forventet!

Det var egentlig meningen, at Flori skulle præsentere “Das große Schlagerjubiläum”. Men under optagelsen af showet den 29. februar i Leipzig viste det sig at være “Die große Schlagerüberraschung für Florian Silbereisen”.

“Der har aldrig været et show som dette før”

Florian Silbereisen er helt forvirret: Barbara Schöneberger står pludselig foran ham. “Da Barbara pludselig stod foran mig uden varsel, var det som et chok for mig i starten, jeg vidste ikke engang, hvad der foregik,” forklarer Flori og understreger: “Men så blev det hurtigt til det mest følelsesladede show i mit liv, som jeg kun kan sige mange, mange tak for!”

Foto: Jürgens TV/Domonik Beckmann.

En lang række af den 42-åriges kolleger og venner dukkede op i programmet for at lykønske ham med de 20 år i showbusiness. MDR’s underholdningschef Peter Dreckmann understregede over for DWDL: “Der har aldrig været et show som dette før, hvor en studievært bliver overrasket med et helt show i sit eget show.”

Showet bliver sendt den 16. marts kl. 20.15 på ARD og ORF under titlen “Die große Schlagerüberraschung für Florian Silbereisen”.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse