Florian Silbereisen: Live-Show aflyst!

Foto: Tyskschlager.dk / Teddy Brogaard

Det skulle være hans første liveshow i år: “Schlagerchallenge.2021 – der ganz große Traum” den 5. juni 2021 med Florian Silbereisen. Schlager-fansen var ved siden af ​​sig selv af glæde. Endelig endnu et Silbereisen-show live på tv! Men: Intet! Live showet er blevet annulleret. Af en grund, der får os til at undre os lidt …

Forvirring har været stor i næsten en uge. Fordi showet “Schlagerchallenge.2021 – der ganz große Traum” har fået et nyt navn: “Schlagercountdown – So wird’s bald wieder sein!!”. De store stjerner er blevet annonceret: Andrea Berg, Andreas Gabalier, Roland Kaiser og endda Helene Fischer vil være der. Men … vent et øjeblik … Beskrivelsen på MDR er forvirrende: “Florian Silbereisen viser, hvad der snart kan være muligt igen.” Hvad sker der?

Florian Silbereisen: Aflysning på grund af EN mand?

Portalen “derwesten.de” rapporterer, at navneændringen og dermed annulleringen af ​​liveshowet havde en specifik grund. MDR meddelte portalen, at showet måtte annulleres med kort varsel af “producentens og forfatterens personlige grunde”. Producentens personlige grunde?

Manden bag kulisserne er kendt for at være Silbereisens manager Michael Juergens. Der er blevet sagt i årevis i branchen, at han har strengene i hånden. Enhver, der ender ved bordet med ham, har en god chance for en schlagerkarriere, og enhver, der har rodet med ham, hurtigt er ud af vinduet. At EN mand har en sådan magt i branchen, finder vi – med al respekt – temmelig ensidig og en skam.

Så mange kunstnere fortjener at optræde i de store shows. I stedet er der altid kritik af, at de samme kunstnere altid er på scenen …

En insider fortalte Schlager.de, at Michael Jürgens ‘mor angiveligt var alvorligt syg. En dårlig ting, der forhåbentlig vil ende godt. God bedring!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse