Florian Silbereisen: Kærlighedsdates via Instagram?

Florian Silbereisen er ikke kun en af ​​de mest succesrige, men også en af ​​de mest eftertragtede enlige mænd på tysk fjernsyn. Igen og igen er han forvekslet med Promi-Ladys. Men hans mange kvindelige fans prøver også alt for at score ham.

Dating? Florian Silbereisen taler rent ud af posen! “Flori”, som han er kærligt kendt som, fejrer sin 40 års fødselsdag den 4. august. I et interview med magasinet “Bunte” blev han spurgt, om han bliver inviteret til dates på Instagram, og han indrømmer grinende: “Alt for sjældent!” Efter sit kærlighedsforhold til Helene Fischer er Florian endnu ikke i faste hænder.

“Digitalisering stopper ikke engang ved kærlighedsbreve,” fortsætter han, for date anmodninger sendes naturligvis også via sociale medieplatforme i disse dage. Så er Flori virkelig en håbløs romantiker? Kan kvinder erobre hans hjerte – meget “old school” – med et kærlighedsbrev? Det virker i hvert fald sådan.

Familieplanlægning?

Eks-kæresten Helene Fischer har fødselsdag dagen efter ham. Silbereisen efterlader ingen tvivl om, at de to havde en god tid sammen: “Helene og jeg er altid i regelmæssig kontakt, og det vil aldrig ændre sig.”

Selvom forholdet mellem dem to for længst er væk, er det stadig vigtigt for ham: “Vores tid sammen vil altid forbinde os, og jeg er meget taknemmelig for dette vidunderlige venskab.”

Men selv når Helene-kapitlet i hans liv er slut, tænker Silbereisen stadig på sin fremtidige familieplanlægning: “Jeg har en stor familie, og ekspansionen kommer, når Gud vil have det.” Ærlige ord fra den enlige mand Flori, der ikke lader konstante spekulationer om sit kærlighedsliv forstyrre ham.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse