Florian Silbereisen: Julegaver i sidste øjeblik

Juletid, en tid til eftertanke? Ikke for alle, ikke engang for Florian Silbereisen. Han indrømmer nu: “Juleaften begynder lidt mere stressende”. Årsagen: Gavejagt i sidste øjeblik! Der er to Silbereisen-tider mere – så er det jul! Herunder kan du se, hvordan du tæller tiden ned til jul.

På søndag rejser Florian Silbereisen som kaptajn Max Parger til det frosne hvide Lapland med ZDF “Traumschiff”. Derefter, den 2. december, vises “Adventsfestival” på den anden kanal. og som altid fra Thüringen. Det er også begyndelsen på juletiden for ham, som Silbereisen fortæller BILD. “Der plejer at falde et par snefnug i tide og utide. Vi tænder stearinlys og synger de smukkeste julesange. Det er altid meget stemningsfuldt.”

Silbereisen-tradition: Der er pølser med kål

Men det er ikke det hele siger Silbereisen: “Juleaften starter lidt stressende, fordi jeg normalt ikke får købt alle gaverne i god tid, men først i rekordtid om morgenen. Men bagefter er det så meget mere fredeligt, helt uden stress.” Derfor har vi traditionelt pølser med kål, så ingen behøver at stå længe i køkkenet. Silbereisen: “Jeg glæder mig virkelig til det.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse