Florian Silbereisen: Hvorfor gør han det?

Han har kun været på Instagram, siden han var sammen med “Deutschland sucht den Superstar”. Der er sket meget på Florian Silbereisens officielle profil siden da. Ca. 114.000 mennesker følger ham, dog følger han ikke nogen!

Floris tilhængerliste er tom. Han følger ikke en eneste kollega, ingen venner, ingen! Helene Fischer, Andreas Gabalier eller Dieter Bohlen findes ikke. Men hvorfor gør han det?

Hvis han ikke ønsker at følge nogen, hvis han ikke ønsker at tage en beslutning, er han bange for at glemme nogen eller fornærme en, hvis han ikke følger personen?

Det vides ikke … Florian har siden postet 18 indlæg. Og den sidste viser ham og hans eks-kæreste Helene Fischer på den store scene!

Florian er blevet registreret på den sociale medie siden 21. marts og ser ud til at være noget aktiv. Selv hvis der ikke er nogen daglige historier fra Silbereisen, poster han mindst hver dag.

“Schlagerbooom” 2019 blev gentaget i MDR lørdag. Flori så dette som grund nok til at lægge endnu et øjebliksbillede af showet.

Det viser ikke kun sig selv og Andreas Gabalier, men også Florians eks Helene Fischer slutter sig til den berømte gruppe på scenen. Med stor sorg skrev han nedenstående tekst:

“Det var sååå godt … Desværre kan vi ikke opleve noget lignende igen så hurtigt.”

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Florian Silbereisen (@floriansilbereisen.official) den

“Schlagerlovestory” udsættes igen

Da alle større begivenheder nu er forbudt mindst indtil 31. august, bør showet “Schlagerlovestory.2020” faktisk udsættes igen til den 6. juni.

Ellers: Mistet publikum. Hvornår, hvordan og hvis showet finder sted, er i øjeblikket stadig i stjernerne. Og så længe hænger vi alle sammen med erindringerne fra tidligere shows.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse