Florian Silbereisen: Hvad sker der med Beatrice Egli?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Hvad missede vi der? Mange hjerter flyver frem og tilbage mellem Florian Silbereisen og Beatrice Egli! De to Schlager-stjerner er naturligvis ligeglad med, at millioner af seere ser deres hotte flirt! Selv i de første par minutter af hans show lørdag aften er Beatrice ret hård: “Jeg ved ikke engang, hvorfor jeg var begejstret – om det var showtrappen eller dig?”

Har der været et nyt drømmepar? Én ting er klart: De to kommer godt overens, elsker schlagermusik, rejser meget, familieliv, er både kaotiske og helt muntre. Det passer perfekt mellem det bayerske og det schweiziske! Men hvad foregår der virkelig mellem dem to? En situation lader dig se mere …

Når Beatrice synger sit hit “Bunt”, står Flori stolt ved kanten af ​​scenen – han klapper, synger og hepper euforisk på hende. Åh ja, han er tydeligvis en stor fan af Beatrice!

”Du ser fantastisk ud, wow!” Roser han med lyse øjne. ”Jeg troede, jeg var en gave til dig – med en sløjfe!” flirter sangeren tilbage. “Jeg har ikke lov til at åbne den i øjeblikket,” siger Florian og beklager situationen foran kameraerne. ”Ellers ville jeg blive pakket ud, ikke?” Siger Beatrice tvetydigt. “Måske i julen så …”. Åh la la!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse