Florian Silbereisen holder fest ved vandslottet

Det er blevet en tradition, at Schlager Prins Florian Silbereisen præsenterer “Die Schlager des Sommers”. Men så eventyr som i år, har vi endnu ikke set forestillingen, der er produceret ved vandslottet i Klaffenbach nær Chemnitz. Med mottoet: ”Die Märchenschloss-Nacht” byder programleder Florian Silbereisen velkommen til creme de la crème fra den tyske schlager.

Hver sommer mødes schlager scenen til en meget speciel festival ved det vandslottet i Klaffenbach. Baggrunden med sin renæssancearkitektur er det absolutte højdepunkt, så kunstnerne ikke kan eller ønsker at forestille sig noget andet sted at optræde ved “Die Schlager des Sommers”. Men dette års motto for det populære show sætter en særlig glasur på kagen: Det bliver bare eventyr!

https://www.facebook.com/MeineSchlagerwelt/videos/722759781906158/

Florian Silbereisen præsenterer eventyrlige schlager stjerner! Gæsteliste lyder allerede som en “Den uendelig historie”.

Florian Silbereisen hilser Beatrice Egli, Matthias Reim, Ute Freudenberg, Amigos, Ramon Roselly, Bernhard Brink, Thomas Anders, Sarah Lombardi, Semino Rossi, Fantasy, Ben Zucker og mange andre stjerner.

Vi er spændte på at se, hvilke overraskelser Florian Silbereisen stadig har i vente for os.

Men vi har alle datoen for udsendelsen. “Schlager des Sommers – Die Märchenschloss-Nacht” sendes lørdag 8. august 2020 kl. 20.15 i MDR.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse