Florian Silbereisen: Hemmelige Plan! Sådan han vil redde Klubbb3

Står den populære trio virkelig for en ende? Det så sådan ud sidst. Men efter psykodramaet om Jan Smit er der nu nyt håb. Florian Silbereisen kan redde KLUBBB3 med en sensationel hemmelig plan!

Gruppens nye album, der blev annonceret til foråret, kommer ikke. Almindelige koncerter? Ingen chance før mindst i maj! Og efter det? Fremtiden for Klubbb3 i den nuværende line-up er helt usikker. Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff De Bolle måtte annullere alle aftaler i november sidste år: Jan led af en strubehovedsinfektion.

Så sendte hollænderen en ny skræk besked til fansen. ”Jeg var ikke længere i stand til at optræde fysisk eller mentalt … Siden da har jeg været i kontakt med en række specialister for at tale om den rutschebane, der har domineret mit liv i de sidste 23 år. ” Lyder som værre psykisk krise og udbrændthed! Er slutningen af Klubbb3 så forseglet?

Det mistænkte er: Tv-showet, der blev sendt på MDR, blev ikke længere kaldet “Klubbb3 hütteparty”, men kun “Schlager hütteparty”. Florian var vært alene – ingen spor af hans venner Jan og Christoff!

Men denne udsendelse giver også håb om, at Klubbb3 kunne fortsætte. Hvis en anden er med! Fordi Flori optrådte igen med Thomas Anders, og d. 13. marts udgiver de endda deres første album sammen.

Så godt som de to går sammen, har fans allerede en mistanke om: Er Floris hemmelige plan for at redde Klubbb3, at erstatte Jan Smit med Thomas Anders i trioen? For Jan ville det være en mulighed for endelig at komme godt ud af et stressfyldt liv. Og for Klubbb3 ville det være en frisk start med en knald-effekt.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse