Florian Silbereisen: Hemmelige fotos dukkede op

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Om ikke så længe, ​​og Florian Silbereisen tæller ned “Schlagercountdown”. Indtil videre var det ikke rigtigt klart, hvilken slags show det ville være, men nye eksklusive billeder giver nu et første glimt – og det kan ses!

Intet kedeligt klipshow … Florian Silbereisen ønskede faktisk at holde et stort liveshow med “Schlagerchallenge 2021 – der ganz große Traum”. Men takket være Corona kom der intet ud af det. I stedet blev “Schlagercountdown – So wird’s bald wieder sein!” Blev annonceret den 5. juni. Gæstelisten kan ses (igen), men hvordan præcist showet skal forgå har hidtil været et mysterium. Fans af Feste-serien frygtede en kedelig show-sammensætning fra gamle klip med Florian som vært. “Florian Silbereisen viser, hvad der snart kan være muligt igen” er det en ren hypotetiske erklæring på ARD-Feste-webstedet. Men præcis DET ser ikke ud til at være tilfældet, som nye eksklusive billeder fra Sydtyrol viser!

Den østrigske musikportal “Music Illustrated” har nu lagt billeder af udsendelsesoptagelsen i Kitzbühel på Instagram. Andreas Gabalier optræder på en vandscene og Florian Silbereisen modererer i joggingbukser.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af music illustrated (@music.illustrated)

Planlægger Helene Fischer sit store comeback hos Flori?

Et umiskendeligt bevis for, at showet ikke er live, men at det er opdateret og nyproduceret. Fantastiske nyheder for alle Schlager-fans, der bogstaveligt talt tørster efter endelig at se deres stjerner på scenen igen! Dette gør gæstelisten dog særlig interessant, fordi ARD officielt annoncerede meddelelsen med: „Andreas Gabalier, Andrea Berg, Andy Borg, Roland Kaiser, Ross Antony, Helene Fischer og mange flere”. Vil Helene Fischer faktisk gøre æren af ​​at fejre sit store comeback med ex-kæreste Florian Silbereisen på scenen? (Eller er det endnu en nitte …red.)

Schlager spilles i massevis

For siden 2019 er Helene bogstaveligt talt gået under jorden og arbejder hårdt på sit nye album, som vi lige har fået bekræftet intern information, albummet der skulle vises i år. Ramon Roselly og Bernhard Brink er sandsynligvis også involveret, skønt de endnu ikke er officielt bekræftet, er de i øjeblikket også i Kitzbühel. Alt dette antyder stærkt, at det er værd at tænde for tv på lørdag (5. juni) kl. 20:15 på ARD …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse