Florian Silbereisen: Har Franziska erobret hans hjerte?

Billede: Franziska Wiese Facebook

Han tager forsigtigt hende i armene, ser dybt ind i hendes lyse grønne øjne og stråler over hele sit ansigt. Florian Silbereisen og Franziska Wiese så så intime ud, så velkendte, da de var sammen på scenen for tv-showet “Das Große Schlagerfest”.

Det var i sommeren 2016. Siden da har den smukke violinist og showmasteren mødt hinanden igen og igen. Og på et tidspunkt er det løst – i det mindste er utallige fans og observatører overbevist om: Franziska tørrer nu sine tårer! Efter Helene Fischer’s bitter adskillelse er der plads til en ny kærlighed i Florians hjerte!

Schocket med Helene synes at være blevet ovre! “Lad dig blive fortryllet af Franziska Wiese” – med disse dejlige ord præsenterede Florian Franziska i sit tv-show. Og så stod hun der: Kun i en hvid kjole, barfodet, hendes lange hår blæste i vinden. Hun sang hendes sjæle schlager-tekster og ledsagede dem på violin.

Et virkelig magisk udseende, der ikke kun gjorte at hjerterne hos publikum slog hurtigere. Hvis fansen har ret, så overgav Flori sig til sin uskyldige charme. Moderatoren, der i lang tid har længst efter et roligere liv og en familie, ville gøre det så godt. “5 Floris” – det har været hans store drøm i årevis.

Hun er lige den rette for ham!

En drøm, der ikke kunne forenes med hans kærlighed til Helene og hendes karriere. Hun lovede en gang: “Hvis jeg bliver roligere en dag, vil jeg virkelig have børn!” Men der er stadig ingen ende i sigte på hendes karriere – måske er det derfor, at parret ikke har nogen børn.

Franziska er ned på jorden. “Jeg er ikke en glamourøs person. Jeg elsker det bare.” Hun føler sig mest komfortable i naturen og er en familie person – ligesom Florian! Måske er hun faktisk den anden store kærlighed i hans liv. Men denne gang bedes vi med en god afslutning. Og søde babyer!

Kilde: Schlager.de

Køb hendes seneste album her: Franziska Wiese

Køb albumet om også indeholder nummeret fra videoen i denne artikel: Franziska Wiese

Det skal du læse