Florian Silbereisen har endelig fundet sin private lykke!

I stille øjeblikke virker han deprimeret: Florian Silbereisen ser ud til at kæmpe hårdt med adskillelsen fra Helene Fischer. Igen og igen vises hans store kærlighed og hendes nye ven i medierne. Helene og hendes Thomas er glade. Og Florian? Han vil forblive bag. Men nu ser han fremad. I hemmelighed har han oprettet et nyt hjem.

Som “NEUE POST” rapporterer, har entertainer Florian Silbereisen fået et nyt hjem. Et hjem, hvor han kan efterlade sin fortid og opbygge en lykkelig fremtid. Den moderne konstruktion ville være placeret i samfundet Tiefgraben i Østrig, direkte ved Mondsee, og ville være let forhøjet med udsigt til Salzkammergut-bjergene. Med en glasfront og en balkon. Det er ikke for prætentiøst, men meget elegant, skriver “NEW POST”.

I byen fortæller folk, at Florian er en “supersød nabo”, der bydes velkommen af alle, når han kører gennem byen. Mange fans vil gerne have det: Florian Silbereisen som en nabo. Vi holder fingrene krydset, at han bliver glad igen, og hvem ved: Måske har han købt et rede her, hvor han kan starte sin egen familie…

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse