Florian Silbereisen: Hans show er fingeret!

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Ja, schlager året 2020 er bestemt anderledes. Coronapandemien vendte hele branchen på hovedet i marts. Ture og koncerter blev aflyst, og en hel branche blev stort set arbejdsløs natten over. Og tv-verdenen har også ændret sig massivt. Carmen Nebel udsatte sit farvelshow, “Immer wieder sonntags” fandt sted helt uden publikum, og Florian Silbereisen indspillede sine Eurovision-shows for første gang.

Og selvom der ikke er noget “Schlagerbooom” i år og der var lidt eller intet publikum i Florian Silbereisens shows, så vi kunne se frem til adskillige shows på trods af Corona.

De fleste af dem kom dog fra arkiverne. Fredag ​​den 20. november kl. 20:15 præsenterede Florian Silbereisen showet “Die Schlager des Jahres” på MDR. Men sådan som vi oplevede showet denne gang, har vi aldrig set det før!

Showet er normalt præget af årets højdepunkter, interessante samtaler og selvfølgelig vores musikalske favoritter. Mange schlagerstjerner meddelte også, at de vil være en del af showet i år. For eksempel Anna-Carina Woitschack og Roland Kaiser.

Men efter den første halve time var det klart for den hårdnakkede Schlager-fan: Bortset fra den sjove trio vil ingen komme til studiet den dag, fordi alle stjernerne blot er optagelser.

Vi ved ikke noget om formatet! Særligt bittert: Som Florian Silbereisen afslørede i slutningen af ​​programmet, så fejrer showet sit 25-års jubilæum i år. I mere end 21 år modererede schlager titan Bernhard Brink showet på MDR, indtil Schlager showmaster Florian Silbereisen overtog.

Hvis du tænker tilbage på de store shows fra dengang og sammenligner DAS med showet fredag ​​aften med kun tre schlagerstjerner og mange optagelser, kan du virkelig kun blive skuffet. Især fordi det er jubilæet. Når alt kommer til alt, bliver du kun 25 en gang …

Das Adventsfest der 100.000 Lichter giver os dog mere positive håb, hvor vi Tyskschlager.dk og Schlager.de kan bekræfte, at der bestemt er kunstnere på stedet. Så selvfølgelig kan vi forvente et Corona-show uden et publikum, som også allerede er optaget, men det er meget sandsynligt, at vi forventer mere variation igen.

Og så ser vi frem til lørdag den 28. november kl. 20:15 på Das Erste..

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse