Florian Silbereisen: “Han mener det!” – Ikke mere Schlager? Det er hans plan!

Fremtidsplan afsløret! Schlager uden Florian Silbereisen? Han har været i det glitrende rampelys i årtier. Han har også været vært for Feste-shows på ARD i mange år med stor succes. Nu taler han om mulige planer for fremtiden! Hans fans ryster af bekymring…

Jeg kan sige, at jeg nyder det jeg laver, og at jeg har stor glæde af det. Men hvis det ikke går sådan i morgen, så gør jeg noget andet.

Florian Silbereisen fortæller om sine karrierealternativer!

Disse udsagn giver dig uro. I et spændende interview giver han et gennemskueligt indtryk af et muligt Schlager-exit. Men vil han virkelig turde gøre det? Nå, uanset om det er “Schlagerchampions”, “Das Adventsfest der 100.000 Lichter” osv… Florian Silbereisen kan tiltrække et millionpublikum hen foran fjernsynet med sine store festen-shows. Når han står på scenen, kan man se hans passion. I et spændende interview med “Stern” talte “Flori” åbent og ærligt om dette spændende emne.

Plan B: Åbne et værtshus eller en pub eller jeg ved det ikke, men jeg ved med sikkerhed, at jeg ikke ville kede mig, ikke i en time.

Bare rolig – det bliver et spændende år i 2023!

Men Florian Silbereisen er langt fra at opgive sin passion! I stedet elsker han det, han laver, af hele sit hjerte. Selvfølgelig vil det alsidige talent igen optræde med nogle festlige shows på tysk tv, f.eks. vil den store afsked med Jürgen Drews endelig blive sendt i midten af januar. Der er også mange højdepunkter på vej! Florian Silbereisen vil aldrig ryste sine fans. Du kan stole på ham! Vi ser frem til et spændende år 2023!

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse