Florian Silbereisen: Han lider af sceneskræk!

Foto: MDR/ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

I aften (22. juli) følger Florian Silbereisen i Dieter Bohlens fodspor og bedømmer kandidater som jurymedlem i “DSDS”. En opgave, der tilsyneladende giver entertaineren en del travlhed, som han nu har afsløret i et interview med “BILD”.

Startskudet til “DSDS” – Der er ikke længe nu, og Florian Silbereisen fans får også deres penges værdi på RTL! Florian vil på lang sigt tage plads i chefjuryens stol for ”Deutschland sucht den Superstar”. Optagelserne til den 19. sæson starter i aften (22. juli). Og selvom du måske tror, ​​at 39-årige Flori er en gammel i gårde i branchen og derfor en rolig person: Så er Flori spændt!

Florian Silbereisen: Sceneskræk

”Jo ældre jeg bliver, jo værre bliver det. Natten var kort, det føles som om det var før det første live show i 2004 på ARD,” indrømmer han i et interview med “BILD”. Derfor går han ikke på scenen uden hans røde lykke underbukser!

”De røde underbukser har en lang historie. Det startede i 2004, da jeg lavede mit første live show. På det tidspunkt måtte jeg bære rødt (underbukser), fordi min dragt var for gennemsigtig – du ville have set et par hvide eller sorte par. Det er blevet min talisman og er der altid den dag i dag, men kun på live shows. Det betyder: Jeg vil også have mine røde lykke underbukser på live shows ved DSDS,” fortsatte Flori i interviewet.

Florian Silbereisen vil dømme, ikke fordømme

Et par underbukser til flere shows, hvordan skal det fungere? “Efter hvert show vaskes og stryges de forsigtigt og lægges i skabet – og derefter tages ud igen til live shows,” siger Flori.

I øvrigt ønsker han ikke at bære fløjshandsker ved “DSDS”. Men han ønsker ikke at piske sloganet op, som at Dieter Bohlen rev slog kandidaten rundt ved ørerne: ”Jeg er nødt til at give en dom, og det vil i sidste ende også hjælpe kandidaterne. Der er ingen mening i at give falsk ros. Men der er forskel på at dømme og fordømme.”

Men hvordan kan du overbevise Florian Silbereisen som “DSDS” -jurymedlem? ”Jeg er åben for alt, og i sidste ende betyder det ikke noget, om en kandidat synger Schlager, Pop eller Rock. Det vigtigste er, at kandidaten kan synge godt. For i sidste ende vil vi finde en superstjerne – musikgenren betyder ikke noget.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse