Florian Silbereisen: Han kan endelig grine igen

Foto: ZDF / Ralph Orlowski

Bliv ved. Bare hold fast! Det var mottoet i de sidste par uger. Florian Silbereisen (39) måtte udholde så meget sorg og bekymringer. ”Det var et ekstraordinært år med lys og skygge,” tænker han selv. En masse skygger: Fader Franz Silbereisen (74) kæmpede først med kræft og derefter med hjertesygdomme. Lidt senere måtte mor Helga (70) også på hospitalet.

Og Floris søskende? De var alligevel problembørn. Broder Rainer (48) blev engang dømt for forsikringssvig. Søster Sarina (47) var uheldig forelsket. Broder Franz Jr. (50) kæmpede ofte med pengeproblemer …

Florian var der altid for dem alle. Især for hans forældre: ”Da jeg var lille, gjorde de meget for mig i lang tid. De ofrede hvert minut og støttede mig”, sagde moderatoren en gang. Da mor Helga og far Franz ikke havde det godt, ville Florian naturligvis returnere kærligheden og omsorgen.

Det faktum, at han ofte nåede grænserne for sin modstandsdygtighed, gjorde ikke noget. Nogle gange er andres lykke vigtigere end din egne, dine egne behov skal indtage andenpladsen. Det er ikke let, men hvis der er en lykkelig afslutning, så er det det værd.

Og det ser ud til, at Florians pleje har båret frugt. Mor Helga og far Franz har det godt. Søskende er tilbage på sporet. Søster Sarina gør for eksempel et godt stykke arbejde som lærer på en grundskole i Freyung (Bayern).

Så alt er i orden i familien. Og endelig med venner også! I lang tid var Florian meget bekymret for en af ​​hans bedste venner: DJ Ötzi (50). Den østrigske sanger led enormt af sin vanskelige barndom.

”Jeg havde depressionsanfald” indrømmer Ötzi ærligt. Jeg blev også diagnosticeret med testikelkræft. Florian var der altid, når hans ven ikke havde det godt.

”Vi snakker i telefon næsten hver dag. Hvis han har et problem, ringer han til mig … ” afslører Florian. Nogle gange midt om natten, når mørke tanker danser omkring som dæmoner.

Men selv disse tider er forbi. ”I dag tillader jeg ikke længere overskyede tanker,” siger DJ Ötzi nu. Han lever og har det godt. Florian Silbereisen tager en belastning fra sit hjerte og starter det nye år med et let hjerte. Han kan endelig grine igen – og koncentrere sig om sit liv, mål og opgaver.

For eksempel om optagelsen af ​​de nye episoder “Traumschiff”, der starter i marts. Til et nyt album, nye shows. Og selvfølgelig kærligheden: ”Flirt er noget smukt,” siger han. Og tilføjer: “Ja, hvis det skulle ske, vil det ske.”

Vi er sikre på: 2021 bliver Florians år!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse