Florian Silbereisen: Han bliver erstattet af Armin Laschet!

Foto: MDR/ARD/Jürgens TV/Dominik Beckmann

Næppe en uge gik i 2020 uden et show af Florian Silbereisen. I begyndelsen af ​​det nye år måtte han dog sluge en bitter pille, der chokerede os alle. Og ikke kun det, en politiker indtager nu hans tv-tid.

Schlager-fans har ellers markeret denne dato tykt og rødt i deres kalender: “Schlagerchampions 2021” den 16. januar. Hvert år tilbyder ARD os et mega show med de største stjerner i genren.

Sidste år imponerede blandt andet Andrea Berg, Roland Kaiser, Maite Kelly og Howard Carpendale et publikum på millioner. Mary Roos ‘sidste optræden var også et af højdepunkterne. Florian Silbereisen vil helt sikkert tænke tilbage på de store øjeblikke, som han gerne ville have oplevet igen i år. Men denne gang falder “Schlagerchampions 2021” i vandet.

Florian Silbereisen: Klar afvisning

Schlager-året starter med dårlige nyheder. Peter Dreckmann, MDR-chef for underholdning, kommenterede for nylig aflysningen: På grund af coronapandemien måtte vi desværre aflyse den planlagte produktion den 16. januar 2021. En produktion af denne størrelsesorden er ikke mulig under den landsdækkende nedlukning, der muligvis stadig kan være gældende“. En slags udsagn, som vi længe har vænnet os til – desværre …

Florian Silbereisen: Nu kunne den nye kansler tage tv-sædet

Hvordan klarede Florian Silbereisen sig med denne besked? Sidder han trist foran fjernsynet i morgen og i stedet ser erstatningsprogrammet på Das Erste, der har skubbet hans show?

Det handler om den politiske samtale “Farbe bekennen” (20:15, ARD), hvor den nyligt udmærkede CDU-partileder Armin Laschet besvarer spørgsmål fra to kritiske journalister. Det kan endda være, at premierministeren i Nordrhein-Westfalen bliver valgt som kansler i efteråret.

Et program, der er ekstremt vigtigt for det politiske Tyskland – men det vil bestemt ikke være så lykkeligt som “Schlagerchampions 2021”.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse