Florian Silbereisen – hård kritik: “Jeg ved ikke, hvorfor han bliver brugt til alt”

Florian Silbereisen synger, præsenterer og spiller skuespil. Gang på gang bliver Silbereisen kritiseret – hvad enten det er for sit “DSDS”-job, sin rolle som kaptajn på ZDF’s “Traumschiff” eller som vært af sine “Feste”-shows. Datteren af showmaster-legenden Hans-Joachim Kulenkampff har fældet en sønderlemmende dom.

Florian Silbereisen: Merle Kulenkampff er ikke fan af ham

Som magasinet “Die neue Frau” rapporterer, sagde Merle Kulenkampff, datter af den berømte tv-vært Hans-Joachim Kulenkampff, i et interview: “Han er en marionetdukke.” Hun kan absolut intet stille op med den bayerskfødte og svigermors favorit. For efter hendes mening har han ikke lært noget i de senere år. Hendes vurdering: “Han har ikke ændret sig, siden han var ti år gammel og spillede harmonika på scenen. Han er forblevet den samme lille dreng.”

“Jeg synes, han er forfærdelig”

Hårde ord fra en kvinde, der ikke selv er skuespiller eller studievært foran kameraet, men ejer en gård i Østrig. Hun brokker sig over Silbereisens “Traumschiff”-rolle: “Jeg synes, han er forfærdelig … Jeg ved ikke, hvorfor han bliver brugt til alt. Det er meget tragisk, at han får lov til at spille kaptajn.”

For hende var hendes far, som var vært på quizprogrammet “Einer wird gewinnen” i 60’erne og også var en succesfuld skuespiller, en stor og autentisk tv-stjerne. Selvom hun i et interview med “RETRO” afslørede: “Han holdt ikke meget af sine film, han foretrak at stå på teaterscenen. Og de store shows, tv, ja, det gjorde han for at brødføde sin familie.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse