Florian Silbereisen fortæller om sin svære start i showbusiness

Florian Silbereisen er nu en fast bestanddel af schlagermusikkens verden. Men sådan har det ikke altid været. Den 42-årige showvært havde en svær start i branchen og blev endda boykottet af mange schlagerstjerner og pladeselskaber.

Silbereisens gennembrud kom i 1999, da han optrådte i Carmen Nebel. Han var kun 22 år gammel på det tidspunkt og blev betragtet som et ægte vidunderbarn på tv. Fem år senere overtog han værtsskabet for Carmen Nebels program “Feste” og stod på scenen med den internationale stjerne Mireille Mathieu i sit debutshow.

Men denne optræden var ikke en selvfølge. Mange kunstnere, kolleger og pladeselskaber boykottede Florian Silbereisens shows, som han afslører i NDR-dokumentaren “70 Jahre Samstagabend-Show”: “Især i begyndelsen var der mange kunstnere, kolleger og pladeselskaber, der boykottede disse shows, fordi de sagde: Hvis Silbereisen gør det her, kommer vi aldrig tilbage.” Men den internationale stjerne Mireille Mathieu støttede den unge showvært:

Selvfølgelig var det afgørende, at en verdensstjerne som Mireille Mathieu sagde: Nej, jeg støtter Florian.

Denne støtte var afgørende for Silbereisen og gav ham den selvtillid, han havde brug for. Rudi Carrell, en velkendt tv-veteran, roste også Silbereisen for hans arbejde. Han sendte sin ros pr. telefon, og Silbereisen blev meget glad. Det fik hans karriere til at tage fart. Silbereisen blev mere og mere populær og er nu en del af crème de la crème af tyske schlagerstjerner.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse