Florian Silbereisen fortæller om Jürgen Drews’s helbredstilstand

“Jeg vil gå uden at knurre. Hvis ikke nu, hvornår så?” – det sagde Jürgen Drews i Florian Silbereisens show “Die große Schlagerstrandparty” i juli 2022. Og nu er det faktisk tid for ham at sige “farvel” til scenen. Den 14. januar fra kl 20.15 på ARD vil han for sidste gang optræde i programmet “Der große Schlagerabschied”. Dette scenefarvel er også særligt følelsesladet for hans mangeårige ven og kammerat Florian Silbereisen. I et interview gav showmasteren frit løb for sine følelser.

Florian Silbereisen og Jürgen Drews var mere end bare kolleger

Florian afslørede over for “Express.de”, at “kongen af Mallorca” altid kan regne med ham i fremtiden: “Jürgen og jeg har lært hinanden rigtig godt at kende i løbet af de sidste par år. Jeg har stor respekt for ham, og når Jürgen har brug for mig, er jeg der, når han har brug for mig.” Den 77-årige er trods alt “en fin fyr” og en “meget følsom og dybtgående person”, som man kan tale om hvad som helst med. De to havde allerede været på turné sammen i et stykke tid. Da så Helene Fischers eks med egne øjne, hvordan Jürgen Drews’ nervesygdom polyneuropati belastede hans helbred. “De lange daglige ture er til tider udmattende, og der var dage, hvor Jürgen simpelthen var træt, udmattet og udkørt”, siger den 41-årige.

Jürgen Drews & Ramona: Et absolut drømmepar

Florian Silbereisen er glad for, at hans ven Jürgen har en så fantastisk kvinde som Ramona Drews ved sin side, som støtter ham i alt: “Jeg kan kun sige, at jeg ikke kan forestille mig Jürgen uden Ramona. Når hun er der, føler Jürgen sig to hoveder højere og ti år yngre.” Uanset hvor dårlig eller svag “kongen af Mallorca” følte sig på den fælles tur – da Ramona kom, fik han det pludselig bedre, fordi hun er hans klippe. “Hun er hans kilde til styrke, hans ungdoms kilde, hans bedre halvdel, og de to er så kærlige overfor hinanden, som jeg sjældent har set det selv hos nyforelskede par. Han forsvarer hende som en løve, og hun passer på ham som en løvinde. For mig er de et ægte drømmepar”, siger “Feste”-værten.

Vil Florian Silbereisen også gerne blive forelsket igen i 2023?

Den bayerskfødte sanger talte ikke om sit eget kærlighedsliv – men han vil helt sikkert holde os orienteret, hvis der er noget at fortælle i den henseende. Han afslørede dog et andet ønske for i år: “Det lyder så banalt, men jeg ville ønske, at dette vanvid i Ukraine ville stoppe.” Et samvær fuld af kærlighed og respekt – det er sikkert ikke kun Florian Silbereisens drøm …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse