Florian Silbereisen forlænger sin kontrakt med MDR – MEN…

Godt nyt til alle Silbereisen-fans: MDR’s radioråd har besluttet at forlænge studieværtens kontrakt med et år! Det betyder, at den populære entertainer vil fortsætte med at være vært for de festlige shows på Ersten næste år…

Forlængelsen af kontrakten har skabt mange overskrifter i de seneste uger, da en aftale tidligere var mislykkedes to gange. Det er nu sikkert, at der vil være i alt fem Feste-shows i 2024, som vil blive produceret af produktionsselskabet Jürgens TV på vegne af Mitteldeutscher Rundfunk. BR, WDR og ORF er også involveret som yderligere produktionspartnere.

Florian Silbereisens fremtid efter 2024 er dog stadig usikker. MDR-direktør Ralf Ludwig har allerede antydet, at tingene ikke vil fortsætte på dette niveau. Fans skal derfor være forberedt på, at der muligvis vil blive skåret ned på festivalens shows fra 2025. Denne nyhed kommer samtidig med besparelser i MDR’s showafdeling. Der vil ikke længere være nogen shows med Florian Silbereisen næste år, som bekræftet af en talsmand for tv-stationen. Senest har Florian præsenteret succesfulde shows som “Schlager des Sommers” og “Schlager des Jahres” på MDR TV.

MDR’s programdirektør Klaus Brinkbäumer udtaler: “Feste med Florian Silbereisen er innovative og har formået at tiltrække mange nye seere og samtidig fastholde deres loyale fans. Festene er således blevet et ægte flergenerationsprogram, og Florian Silbereisen er blevet en vært, der bygger bro mellem mennesker med sine shows. Vi er meget glade for MDR’s godkendelse og fortsættelsen af vores samarbejde. Og det er ikke kun seerne af Ersten program og mediebiblioteket, der kan forvente stor underholdning: Vi vil også sende alle shows med tilbagevirkende kraft på vores populære tredje program.”

Dietrich Bauer, formand for MDR-Rundfunkrats, var dog mere forsigtig. Han understregede, at godkendelsen af kontraktforlængelsen blev afvejet ansvarligt, og at MDR og dets produktionspartnere vil være i stand til at producere de festen med Florian Silbereisen, der er planlagt for det kommende år. Det er endnu uvist, hvordan samarbejdet mellem MDR og Florian Silbereisen vil se ud efter 2024, og hvilke ændringer der vil blive foretaget i Feste-forestillingerne.

Feste-showene med Florian Silbereisen nyder stor popularitet og tilbyder seerne førsteklasses underholdning. Ud over Erste kanalen og mediebiblioteket sendes programmerne også på MDR’s tredje kanal. Fans kan derfor fortsat se frem til god underholdning. Forlængelsen af kontrakten med Florian Silbereisen er derfor en god nyhed for alle schlager- og musikelskere, der nyder entertainerens shows. Man må håbe, at der også i fremtiden vil blive leveret underholdning af høj kvalitet, og at Florian Silbereisen fortsat vil kunne demonstrere sine talenter som vært.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse