Florian Silbereisen: Flippede ud på julemarkedet!

Ingen ville have forventet dette: Alles yndling Florian Silbereisen skulle være gået amok på et julemarked i Passau. Hvad lå der bag…

Et tilbageblik: For 13 år siden, i december 2010, rapporterede flere medier, at Florian Silbereisen (dengang 29) angiveligt var gået amok på julemarkedet i sin hjemby Passau. Som “BILD” skrev dengang, havde Florian formentlig fået en godnatdrink efter en juletur. Men da klokken allerede var over 22, ville værten ikke servere mere glühwein. Det førte til en diskussion mellem Silbereisen og værten.

“Münchener Abendzeitung” rapporterede endda dengang, at Flori gjorde oprør og rystede borde, indtil politiet ankom! Omkring kl. 23.14 mandag aften, den 13. december 2010, modtog politiet en telefonisk anmeldelse om en ballademager. Gerningsstedet var angiveligt en gyde foran et hotel i Passaus gamle bydel, som havde en glühweinbod på en terrasse ved Donau. Boden blev lukket ved 22-tiden. “Så er der kun restaurantforretningen derinde,” sagde ejeren dengang til avisen “Münchener Abendzeitung”. Han skulle have understreget, at han aldrig ville servere noget for berusede mennesker, uanset om de var prominente eller ej.

Florian Silbereisen: Undskyldning efter alkoholudbrud

Ifølge værten “rystede Silbereisen bordene voldsomt”. Men inden politiet ankom, var begge parter nået til enighed. Kort efter episoden undskyldte Florian i avisen “Münchener Abendzeitung”: “Desværre drak jeg lidt for meget glühwein på julemarkedet. Det er jeg meget flov over, og det kan jeg kun undskylde for.”

Det er nu 13 år siden, det skete, og alligevel er det stadig ubegribeligt for os, at vores Flori skulle have gjort noget sådant, men vi ved også, hvor hurtigt vores egen adfærd kan ændre sig under indflydelse af alkohol. Vi kender alle Florian som et venligt, sympatisk og ærligt menneske. Hændelsen på julemarkedet i Passau var helt sikkert bare en lille smutter og kan derfor krydses af som en ungdomssynd. Vi er sikre på, at Florian ikke ville nogen noget ondt og tydeligvis bare kiggede for dybt i sit glas. Og det har alle jo gjort på et tidspunkt, ikke?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse