Florian Silbereisen: Fans er tydelige – “Det betyder ikke rigtig noget”

Florian Silbereisen er og bliver Tysklands foretrukne entertainer. Alt, hvad han rører ved, bliver til guld. I øjeblikket er han på turné med mange stjerner med liveshowet “Das große Schlagerfest XXL” og sikrer fulde sale fra Kiel til München. Også på tv går det rigtig godt for ham. Det med spænding ventede påskeafsnit af Traumschiff opnåede pæne seertal.

Omkring fem millioner mennesker så med på ZDF påskesøndag (31. marts) i den bedste sendetid for at følge kaptajn Max Parger og hans besætnings eventyr. Det er der meget få tyske tv-produktioner, der formår. Krydstogtskibet rejste til Thailand med kendiskokken Nelson Müller, “Let’s Dance”-dommeren Joachim Llambi og skuespilleren Simone Thomalla (“Frühling”) blandt gæsterne. Besætningen, og selvfølgelig især kaptajnen, er i centrum i hvert afsnit.

“Das Traumschiff” med Florian Silbereisen – populær blandt unge og gamle

En ting er særligt slående: Næppe nogen anden stjerne er så populær hos folk i alle aldre. Fra bedstemor til barnebarn synes alle at kunne lide Florian. Det er ikke kun tv-seertallene, der beviser det. Florian Silbereisen er også værdsat og elsket af sine kolleger i showbusiness, og de kunne ikke være mere forskellige. Ved det store overraskelsesshow i anledning af hans 20-års jubilæum gratulerede legendariske stjerner som Andy Borg, Howard Carpendale og Wencke Myhre ham sammen med Barbara Schöneberger. Ballermann-barden Mickie Krause, popsangerinden Anastacia og ProSieben-værten Joko Winterscheidt benyttede også lejligheden til at ønske deres ven alt det bedste.

Foto: Jürgens Partner Beckmann

Hvad er Florian Silbereisens hemmelighed? Bortset fra hans åbne facon er det nok hans utrolige talent. Den 43-årige blev kendt som folkemusiker og havde let ved at gå over til moderne schlagermusik. Han fik lov til at præsentere sit første tv-show som 22-årig, og kort tid efter fik han sin første hovedrolle i tv-filmen “König der Herzen”. I 2017 overtog han rollen fra Sascha Hehn (69), som spillede kaptajn Victor Burger. I 2020 var han dommer i finalen af “Deutschland sucht den Superstar” på RTL. Sikke en alsidig entertainer.

Fans er enige: “Bliv som du er”

Hans loyale fans på Instagram bekræfter dette. I kommentarerne til den seneste episode af Traumschiff skriver de: “Det er lige meget, om du præsenterer, synger eller spiller skuespil, du kan bare gøre det! Vi elsker dig bare, vi følger dig, og det vil ikke ændre sig. Bliv ved med det!” En anden kvindelig Florian Silbereisen-fan ønsker ham en god påske og har en anmodning: “Bliv ved med at være, som du er, for det er helt rigtigt, at du altid stråler over hele ansigtet, er glad og tilfreds, præcis som folk kender og elsker dig. Bare bliv den person, du er for næsten alle dine fans: unik, perfekt, super. Og mist aldrig dit smil, som gør dig endnu mere unik.”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse