Florian Silbereisen: Fan-skandale ved “Schlagerchampions”

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Kraftigt slag for Florian Silbereisen: Først måtte hans “Schlagerchampions” acceptere et rekordlavt seertal, nu går fansen til barrikaderne. Årsagen: Tilskuer i publikum!

Slag til “Schlagerchampions” som var “Fest der Besten” i 2021, og Florian Silbereisens gæsteliste på dette års “Schlagerchampions” var utvivlsomt imponerende. Ikke desto mindre straffede publikum Florian med et rekordlavt niveau. For første gang kunne showet ikke nå over de fem millioner seere! Men det er ikke det eneste tilbageslag, som Florian skal acceptere den aften. Der var HOT på sociale medier – og ikke i positiv forstand. Fordi der var et publikum vede showet der forårsagede irritation i tiden med Corona, Lockdown og kontakt-restriktioner.

Shitstorm på Twitter

“Her er det første tyske fjernsyn med det teatralske supersprederprogram”, skrev en bruger for eksempel med en sarkastisk undertone. ARD tog hurtigt en holdning og sagde, at publikum bare var ekstra, hver af dem kom fra en husstand og selvfølgelig var blevet testet på forhånd, men det kunne ikke stemme.” Stadig ikke overbevisende. Ingen kan gå til begivenheder efter eget valg, og I er privilegiet eller hvad? “, Kommenterede en anden bruger vredt. Og det er ikke de eneste dårlige indlæg mod showet, som et kig på Twitter viser!

Jeg antager, at alle testede … Det er vi også, og alligevel er vi alle nødt til at bære masker, for ikke … jeg forstår ikke

Hvor mange € 10.000 bøder betales i aften for overtrædelse af Corona-reglerne? •• Kommer politiet og rydde salen om et øjeblik?

Mistede jeg noget? #Corona forbi? Eller er standarden indstillet anderledes overalt? For at være ærlig, føler du dig flået over #lockdown

Hovedet højt, Flori

Et år med Corona og lockdown, der varede i flere måneder, har også slidte Schlager-fansne. Men ARD tager bestemt ikke den usikre situation let. Og Flori bestemt ikke, for han ville heller ikke risikere sit helbred for “Schlagerchampions”.

Når alt kommer til alt lader han ikke stemningen blive ødelagt på trods af de ondskabsfulde kommentarer. Han sang sit livsmotto i begyndelsen af ​​showet: “Eins kann mir keiner nehmen und das ist die pure Lust am Leben.” (“Der er én ting, som ingen kan tage fra mig, og det er den rene livslyst.”) Hvor har han ret  …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse