Florian Silbereisen: Falder hans ven ham nu i ryggen?

Billede: Universal-music.de / Dominik Beckmann

Det skulle være en stor dag. Den 29. maj bliver Florian Silbereisen moderator med sit nye tv-show “Willkommen im SchlagerXirkus – Stars & Hits in Leipzig!” vender dermed endelig tilbage til skærmen.

Med mange schlagerstjerner og overraskelser i ringen ønsker han at imponere sine fans. Men nu kunne en sanger, der faktisk er en nær ven af ​​Florian, sætte en lille kæp i hjulet!

Det er bandmedlem og schlagerstjernen Christoff fra KLUBBB3 der nu har lavet et Instagram-indlæg, hvor han slår på reklametrommen for sig selv: “Min live-koncert på Facebook finder sted den 29. maj kl. 20,” skriver han (på hollandsk).

Dette er faktisk meget dejlige nyheder, som fansen er meget glade for. Når alt kommer til alt, måtte den belgiske superstjerne passe på sig selv efter hans hjerteoperation, især i Corona-tiden og trækker sig tilbage et stykke tid.

Men med sine handlinger på sociale medier lykkes han at synge sig igen og igen i hjertet af sine fans. Han præsenterede kun en stue-koncert på mors dag.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Christoff (@christoffofficial) den

Christoff starter sin koncert under “SchlagerXirkus premiere”

Nu ser det ud til, at Klubbb3-fans desværre er nødt til at vælge mellem minikoncerten og det store MDR-show med stjerner som Ute Freundberg, Andy Borg, Ramon Roselly, Beatrice Egli og Ross Antony.

I kommentarerne under Christoffs billede på Instagram er der allerede en varm diskussion om det.

Hos Schlager.de og Tyskschlager.dk anbefaler derfor, at du simpelthen ser det mistede show eller koncert dagen efter på sociale medier. Ikke desto mindre håber vi, at Christoff snart kommer på tv igen. Vi holder fingrene krydset!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse