Florian Silbereisen: Eks „Traumschiff“kaptajn advarer om rollen

Foto: ZDF und Dirk Bartling

Florian Silbereisen, som den nye “Traumschiff” kaptajn, skabte både begejstring og uro. Men nu fortæller ex-drømmeskibets kaptajn Sascha Hehn – og advarer hans efterfølger om rollen.

Florian Silbereisen optræder for første gang i ZDFs “Traumschiffs” i sin nye rolle som kaptajn Max Prager på 2 juledag og nytårsdag 2020. Da det blev kendt, at tv-programlederen er efterfølgeren til den længe og meget populære kaptajn Victor Burger, spillet af Sascha Hehn, blev han betragtet af mange som en “let matros”.

Rådgivning til Florian Silbereisen

Men hvad siger Sascha Hehn om udskiftningen? Da han blev spurgt, hvad han syntes om sin efterfølger, svarede skuespilleren i et interview med “gala.de” ved Oktoberfest i München: “Jeg sagde til Flori, bliv ikke overdrevet, du skal være forsigtig!” Han er kun en bold mellem magterne. ” Sascha Hehn forlod ikke “Traumschiff” i 2018 i god stil, der var konflikter med de ansvarlige personer i ZDF-produktionen. I dag er han sikker på, at han bliver sortlistet efter en debat med programdirektøren.

Går “Traumschiff” under?

Hvorvidt Florian Silbereisen vil overbevise publikum med sin rolle, vidste han ikke. Dette er delvis ikke i kraft af moderatoren, som Hehn understreger: “Men jeg ønsker ham held og lykke under alle omstændigheder, og så vil resten være dem, der er ansvarlige.” Den tidligere “Schwarzwaldklinik” -stjerne ser endda “Traumschiff” som en helhed truet: “Men det er rigtigt, at den ene efter den anden forlader dette skib. Du skal undre dig over, hvorfor det er sådan. ”

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse