Florian Silbereisen: „DSDS“-Premiere og Instagram-Start

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

Florian Silbereisen gjorde alt godt ved sin første optræden som en “DSDS” dommer. Samme dag åbnede startede han sin Instagram-konto med de første billeder.

Sammen med Dieter Bohlen, Pietro Lombardi og Oana Nechiti bedømte Florian kandidaterne til det 2. live show.

Showet blev sendt direkte i Köln uden et publikum. For sikkerhed mod corona-virussen og på grund af de strenge betingelser for begivenheder. Selv jurymedlemmer sad ikke bag deres skrivebord som sædvanligt, men på lænestole med lidt afstand mellem dem.

Foto: TVNOW / Stefan Gregorowius

”Jeg har altid set DSDS og spekuleret på, hvordan det var at sidde her. Jeg spekulerer især på, hvad der sker i de kommercielle pauser, fordi jeg altid skal arbejde igennem dem ” sagde Florian Silbereisen i starten af showet.

Florian Silbereisen giver røde underbukser væk

For kandidaterne var den specielle opgave på dette show at vælge deres egen præstation. Chiara startede med “Mein Herz” af Beatrice Egli.

Dieter Bohlen tænkte: “Du siehst aus wie eine Göttin“” og gav hende sin gyldne CD med 5% af stemmerne. ”Min otte år gamle datter bad mig om at give det til dig. Og jeg gør altid, som min datter fortæller mig! ” Oana var af den mening: ”Det var din bedste præstation!” Og Florian Silbereisen sagde til hende: ”Du er solskin. Mit hjerte brænder lidt for dig nu!

Lydia Kelovitz fremførte “I Love Rock ‘n’ Roll” og modtog den gyldne CD fra Florian Silbereisen for sit optræden. ”Det blæste mig lidt væk. Du vil blive husket! ” Hun brugte også kugler og glitterdragt for at tiltrække opmærksomhed. Næste gang han vil bære en sådan glitterdragt – forudsat at han finder den. Fordi “nogle af mine kasser er stadig hjemme hos Helene, fordi jeg ikke har haft så meget tid endnu,” siger han.

Ramon Kaselowsky sang “Rote Lippen soll man küssen” og overraskede juryen med et flip tilbage på scenen. Efter sin præstation sagde Dieter Bohlen: ”Du er meget speciel. Tillykke med dette optræden.” Florian Silbereisen gav ham et par røde underbukser, fordi et sådant par altid havde bragt ham held.

Florian Silbereisen på Instagram

Når Florian Silbereisen sammenligner kandidaten Paulina Wagner med Helene Fischer, prøver Dieter Bohlen at parre de to. ”Er du faktisk forgabt i øjeblikket?” Spørger han Florian. Men han benægter og svarer undvigende: “Jeg har altid ønsket at tale om mit kærlighedsliv under min første DSDS-episode …” Schweizeren Marcio Pereira Conrado måtte forlade showet i denne episode.

 

Vis dette opslag på Instagram

 

Et opslag delt af Florian Silbereisen (@florian.silbereisen_official) den

Men det var ikke kun “DSDS”, der var en premiere for Florian Silbereisen. Florian brugte sit optræden i casting-showet til at udfylde sin Instagram-konto med de første fotos af hans udseende. I løbet af meget kort tid havde kontoen allerede over 3.000 abonnenter.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse