Florian Silbereisen: Disse gæster er sandsynligvis med

Billed: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Om mindre end halvanden måned byder Florian Silbereisen velkommen til “Schlagerbooom” i Dortmund Westfalenhalle. Mere end 13.000 fans tager vejen dertil igen i år for at fejre schlageren, som den aldrig er blevet fejret før. Enhver, der leder efter billetter, kan godt stoppe med at lede, fordi begivenheden er udsolgt.

Indtil videre er der ikke annonceret en eneste gæst til d. 2. november. Schlager.de stillede spørgsmål til deres orakel og der er nogle stjerner på listen, som er mest sandsynlig.

KLUBBB3

Indtil videre er Florian Silbereisen, Jan Smit og Christoff til stede ved hver udgave af den store begivenhed. Det ville være usandsynligt for Florian at efterlade sine bandkammerater derhjemme som programleder. Især da der også er en turné at promovere …

Bernhard Brink

I henhold til det aktuelle katalog over rejsearrangøren “Müller Touristik” er Bernhard Brink den lørdag, hvor “Schlagerbooom” faktisk finder sted, på scenen i den hollandske Egmond. På webstedet er datoen dog rykket frem til 1. november. Da hans nye album “Diamanten” ikke er blevet præsenteret i noget større lørdag aften-show, ville schlagershowet af Florian Silbereisen, helt sikkert være en god lejlighed til at gøre det. Den eneste ulempe: Et optræden klokken 18 i Sprockhövel. Derfra er der dog kun 40 kilometer til Westfalenhalle.

Andrea Berg

Den 1. november udgiver Andrea Berg Guldudgaven af sit seneste hitalbum “Mosaik”. Derudover er der for nylig udkommet den nye single “Hello Houston”. Derudover er der den store Arena Tour, der starter i samme måned i Stuttgart. Det er usandsynligt, at Andrea vil gå glip af Schlagerbooom.

Andreas Gabalier

Østrigeren udgav for nylig sin Best Of CD til hans 10-års jubilæum. Resultatet: Allerede efter en uge nåede han toppen af hitlisterne. Et schlagerboom uden ham ville være som en sommer uden sol: Kedeligt!

Thomas Anders

Til vinter udgiver Ex-Modern-Talking sanger sit nye album. Showet i Dortmund ville helt sikkert være en god mulighed for at frigive den første single. Ellers er der også Silbereisen-Anders-duetten “Sie sagte doch sie liebt mich”, hvilket helt sikkert ville sikre godt humør

Oli P.

90’ernes stjerne udgav for nylig et album “Alles Gute” og satte endda en verdensrekord i sin albumpræsentation. Han sang også sammen med Thomas Anders på sit album. Måske hører vi nøjagtigt dette i Dortmund for første gang live?

Roland Kaiser

Som absolut konge af den tyske Schlager kan han simpelthen ikke mangle. Næste år er det på turné. Så for ham en god chance for endnu en gang, foran millioner af annoncerer sin tour.

Det vil også sandsynligvis at der er deltagelse af: Howard Carpendale, Mathias Reim, Fantasy, Jürgen Drews, Michelle, voXXclub eller Kerstin Ott, fordi disse relevante optræden til showet sker samme dag i Oberhausen ved Schlagernacht. Da der kun er 50 km fra Oberhausen til Dortmund, er det absolut ikke udelukket, hvilke af de førnævnte stjerner der er.

Uanset hvem der i sidste ende vil være med i showet, ser vi frem til en fantastisk Schlager-aften med Florian Silbereisen den 2. november 2019 fra klokken 20:15.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse