Florian Silbereisen & Dieter Bohlen: Mistet kontakt!

Det var sandsynligvis scenen for DSDS-finalen: Lige i starten af ​​liveshowet dukkede Dieter Bohlen op på storskærmen i studiet med en hilsen til kandidaterne. Ifølge en medierapport blev denne handling også aftalt med hans efterfølger Florian Silbereisen. Men nu gør poptitanen det klart: De to har ikke været i kontakt i et år.

For et par dage siden kunne “Bunte” fortælle, at den nuværende DSDS-overdommer Florian Silbereisen skulle have spillet en stor rolle i Dieter Bohlens følelsesladede videobesked. På Instagram gør poptitanen det klart: “Jeg har ikke haft kontakt med Florian Silbereisen i over et år, og jeg har ikke talt med ham, og jeg sender ham heller ikke videoer!”

For to år siden var Dieter Bohlen stadig begejstret for Florian Silbereisen.
Tilsyneladende mistede de to entertainere hinanden af ​​syne umiddelbart efter deres samvær på DSDS for to år siden og afbrød kontakten.

Som info: I 2020 blev Florian Silbereisen hentet ind i juryen for Xavier Naidoo, der blev smidt ud. På det tidspunkt var Dieter Bohlen stadig begejstret for schlagerstjernen og beskrev ham som den “ønskede rollebesætning”, som han siges at have “kæmpet” for.

Dieter Bohlen: “Jeg blev aldrig smidt ud af RTL”

Dieter Bohlens opsigtsvækkende videobesked i finalen gav talrige fans håb om, at poptitanen kunne vende tilbage til DSDS. Som poptitanen afslører på Instagram, har han stadig en løbende kontrakt med den Kölnske tv-station.

“Jeg blev aldrig smidt ud af RTL,” understreger den 68-årige. Hvem ved – måske er der i baggrunden planer om et tidligt RTL-comeback af Niedersachsen. Det er der helt sikkert mange tv-seere, der ville fejre.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse