Florian Silbereisen: DET er hans nye plan!

Foto: ZDF / Ralph Orlowski

Denne nyhed ramte som en bombe og gjorde os Schlager-fans alle triste: Schlagerbooom 2020 finder ikke sted. Men Florian Silbereisen ville ikke være så succesrig, hvis han ikke havde et es i ærmet: I stedet for det gigantiske Eurovision-show fra Dortmunds Westfallenhalle, vil der være endnu et show – ”Silbereisen gratuliert: Das große Schlagerjubiläum”. Og DET venter dig!

Showmaster Florian Silbereisen fører os gennem aftenen i godt over tre timer. Men hvem vil den 39-årige lykønske den 24. oktober? Det er meget sandsynligt, at den populære entertainer vil give Jürgen Drews et eget show. Bare en dag før showet udgiver han et best-of-jubilæum, som han synger i en duet med mange schlagerstjerner.

KLUBBB3: Comeback i oktober?

Hvis du tager albumlistens trackliste som en guide til gæstelisten, kunne vi forvente gæster som Kerstin Ott, Ben Zucker, Matthias Reim, Howard Carpendale, Otto Waalkes, Stefan Mross, Thomas Anders, Maite Kelly og Giovanni Zarrella.

Jürgen Drews synger også duetten “Paris! Paris! Paris ” af og med KLUBBB3. Så vil Jan Smit, Christoff og Florian Silbereisen vende tilbage til scenen? For nylig så vi kun en afskåret version: Christoff og Florian Silbereisen sammen med Stefanie Hertel. Da trioen og Drews sang titlen i et tv-show sidste år, kan titlen på albummet kun være en afspilning fra forgangne ​​tider, der ikke er forbundet med nogen comeback-overvejelser.

Det faktum, at Florian Silbereisen giver de virkelig store schlagerstjerner et show, er ikke nyt. Roland Kaiser havde sidst æren i marts 2019. Eurovision-showet “Alle singen Kaiser” fandt sted til hans ære i Leipzig.

Om vores (99%) gæt er sandt? Vi er spændte. Så snart der er nye oplysninger, vil du selvfølgelig læse dem sammen med os.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse