Florian Silbereisen: Derfor raser hans fans

Foto: MDR/JürgensTV/Beckmann

Hans show “Die Schlagerchance” bringer nu hans ellers elskværdige fans til barrikaderne. Marie Reims sejr siges at have været alt andet end rigtigt! Er showet falsk?

Forventningen til Florian Silbereisens nye show “Schlagerchance i Leipzig” var stor. Og de gode seertal taler for sig selv, for omkring 1,77 millioner seere i hele Tyskland var indstillet for at se, hvilken nybegynder der kæmper for et jokertegn til “schlager-jubilæet” på ARD.

Foruden Chris Cronauer, Rockharmonix og Vivien Gold, deltog også Marie Reim, datter af Michelle og Matthias Reim, i showet – og til sidst vandt endda. Det ville være en stor ære, hvis der ikke var nogen onde tunger, der hævdede, at sejren var aftalt fra starten!

Florian Silbereisen: Er hans show “Schlagerchance in Leipizig” falsk?

Bortset fra at Marie Reim dybest set ikke længere er en nybegynder, fordi hun allerede har været på scenen flere gange på grund af hendes berømte forældre, siges det at hendes sejr var sikker fra starten.

Dette understreges af forskellige medier, der på forhånd talte om Marie Reim som vinderen. For fans af Florian Silbereisen en absurditet. Og grund nok til at lade utilfredsheden løbe frit på hans Instagram-side.

“Det er en skam, at det på forhånd vides, hvem der vinder,” skriver en tilhænger. En anden bruger ser det på samme måde: “Jeg er skuffet. Det er ikke ærligt for dig. De andre har ikke en chance. Alle skulle se afstemningen, det skulle være ærligt, men ikke sådan “.

Fans er gale

Det er også underligt, at Marie Reims halvbror Julian Reim vandt året før. Sammentræf? Tvivlsom! Selvom Marie Reim får lov til at præsentere en sang fra sit nuværende album igen den 24. oktober, må hun også håndtere grimme kommentarer på Instagram.

“Sutter, at du vandt. Sidste år din bror og i år dig.

Måske næste år synger nogen med efternavnet Reim igen, “” Vitamin B vandt. Far Reim er også med på showet, og mor også. Familien er så sikker på at blive iscenesat. Hvem vil tv-stationerne narre? ” eller “Der var betydeligt bedre sangere, men den, der har en sådan far, vinder uretfærdigt,” siger fansen.

Hverken Florian Silbereisen eller Marie Reim har hidtil kommenteret påstandene. Men faktum er: En dårlig eftersmag burde begge have …

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse