Florian Silbereisen: Derfor beder han før sine optrædener

Florian Silbereisen er faktisk kendt i schlagerverdenen som en god stemningsgarant. Men der er øjeblikke, hvor entertaineren skal gå ind i sig selv. Han talte om det åbent og ærligt i et interview.

Florian Silbereisen fylder 40 i august. For nogle mennesker er det her, hvor man begynder at se tilbage på, hvad der er opnået. Flori har set mange ting i disse fire årtier af sit liv. Siden 2004 har han modereret “Feste” showene. Han stormede også hitlisterne som musiker med KLUBBB3 og Thomas Anders. Og han var sammen med Helene Fischer i ti år.

Florian Silbereisen: Tror på Gud

Indtil videre har det været et stort liv, som han ikke kun skylder sin evne og lidt held. Nogle gange er kræfter ovenfra nødt til at hjælpe. Florian Silbereisen er en troende kristen. Derfor overlader han intet til tilfældighederne før hans optrædener og stoler på specielle ritualer.

Florian Silbereisen: “Sikkerhed”

Florian Silbereisen bærer for eksempel sine røde lykke-underbukser under store tv-shows. Og ikke kun det: Der er også et andet ritual, der optager ham. ”Jeg kan godt lide at bede, og det er godt for mig. Nogle gange er det bare en dialog. Det giver mig fred og sikkerhed,” sagde Flori i en udgave af MDR-programmet “Riverboat”. Så ja – Gud giver Flori styrken og hjælper ham med at holde et fantastisk show.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse