Florian Silbereisen: Denne nyhed gør hans fans vilde!

Foto: ZDF / Dirk Bartling

Som sit alter ego styrer Florian Silbereisen normalt kun “ZDF-Traumschiff”. Men næste fredag ​​tager entertaineren en rundvisning i havnen: Han er gæst i MDR-talkshowet “Riverboat”, og fansene er bogstaveligt talt vilde.

Med annonceringen af ​​gæstelisten for MDR-talkshowet “Riverboat” den kommende fredag, den 22. maj, blev fans af Florian Silbereisen sat i en slags “stormfuld tilstand af chok”. Der er lidt Hollywood i luften, fordi fans sjældent er så begejstrede.

Ifølge Facebook-kommentarerne er hans optræden på showet “et absolut must”, og med mange udråbstegn siges det gentagne gange: “Jeg ser frem til showet!”. MDR “Riverboat” er et talkshow, men det faktum, at Florian Silbereisen udløser sådanne storme af begejstring er forbløffende.

Florian Silbereisen kommer til MDR “Riverboat” med Ramon Roselly, men Florian Silbereisen er ikke den eneste gæst hos Kim Fischer og Jörg Kachelmann.

Andre forventede gæster inkluderer Stefanie Hertel med mand Lanny Lanner, influencer Cathy Hummels, journalist og moderator Marc Huster og DSDS-vinder Ramon Roselly!

Vi ser frem til at se dig igen mellem schlagersangeren og det tidligere jurymedlem – der vil helt sikkert være meget at tale om!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse