Florian Silbereisen: Denne kollega erstatter ham nu

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Florian Silbereisen er en integreret del af den tyske Schlager- og TV-verden: Som musiker, moderator og skuespiller har han begejstret masserne i årevis.

I år stod han allerede for sit “Schlagerlovestory.2020” og sit show “Willkommen im SchlagerXirkus – Stars & Hits in Leipzig!” på den store tv-scene. “Schlager, Stars & Sterne – Die Sommerparty” starter med ham som moderator om et par dage. Men snart erstatter en kultstjerne ham på TV. Vi forklarer, hvad det handler om.

MDR vil have en meget speciel weekend ved månedsskiftet. For da handler det om schlagerstjernen: Roland Kaiser. En genudsendelse af “Alle singen Kaiser” udsendes fredag ​​den 31. juli.

Men vent lidt … Var det faktisk ikke på tv? Svaret er “jo”. Showet blev allerede sendt i 2019 og modereret af Florian Silbereisen. Talrige schlagersangere overraskede Roland Kaiser og sang hans største hits.

Flori er altid i fokus. Årsagen til den fornyede udsendelse er, at fans måtte undvære kejseren under Corona-krisen. Så det skulle være en lille trøst for dem. Og det bedste er: En dag senere genudsendes “Kaisermania”.

Er Florian Silbereisen simpelthen erstattet af Roland Kaiser? Men hvem synes, det var alt forkert. Højdepunktet i showet i sommer og sandsynligvis den bedste overraskelse for fansen:

I midten af ​​august tager Schlager-legenden mikrofonen i egne hænder og er vært for et nyt Schlager-show på ARD. Det nye format bliver “Die Roland Kaiser Show: Liebe kann uns retten ”. Tre-timers showet er på prime time kl. 20:15 den 15. august. Detaljer om gæstelisten er stadig ikke kendt.

Er Florian Silbereisen nu blot erstattet af Roland Kaiser?

Når alt kommer til alt kunne de have spurgt ham, om han gerne ville moderere showet som tilbage i 2019.

Vi kan forestille os, at dette ikke skete, fordi Florian Silbereisen selv kan have en helt travl tidsplan og konstant er i midten af ​​optagelsen.

Efter alt, hvad angår insiderinformation, skulle hans nye show “Die Schlager des Sommers” fra Schloss Klaffenbach vises den anden weekend i august, den 8. august 2020. Måske var datoer for tæt på hinanden.

Og en kvotegarant som Florian Silbereisen har også brug for et par dage fri, ikke?

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse