Florian Silbereisen: Denne drømmeskibskollega var ikke fan af ham

Foto: ZDF / Dirk Bartling

“ZDF-Traumschiff” har været et fast del af ZDF i 39 år. I de år har kultdamperen ”pløjet” de smukkeste steder i verden og fortalt spændende passagerhistorier igen og igen. Selvom Schlager-entertaineren Florian Silbereisen som kaptajn Max Parger ikke længere kom godt ud af det med drømmeskibsstjernen Heide Keller, plager hendes skæbne ham også.

Som Beatrice von Ladebur var Heide Keller det besætningsmedlem der var i længst tid på drømmeskibet. Da den nu 78-årige gik fra borde, overtog Barbara Wussow hendes “stilling” som chefværtinde. Men på det seneste har der været rygter om, at skuespilleren lider af kræft. En fortrolig siges at have afsløret for forskellige blade, at Heide Keller fortalte ham, at hun angiveligt havde kræft og skulle dø!

Heide Keller: Hun havde ikke kræft, men …

Med “BUNTE” kommenterede den rødhårede skuespillerinde sin helbredstilstand. Først var hun bedøvet, derefter forarget. Men hun bekræftede rygterne og indrømmede, at det var rigtigt, at hun ikke længere var så rask.

Men hendes læge havde lovet hende, at hun kunne “blive i denne verden” lidt længere. Hun ønskede ikke at give oplysninger om de nøjagtige detaljer. Hun har dog lidt af en sygdom i ti år, som meget få mennesker omkring hende har kendt til. Drømmeskibets opfinder Wolfgang Rademann, der døde i 2016, kendte også til Kellers sundhedstilstand. I dag er det kendt: Heide Keller led af leukæmi!

Foto: ZDF / Dirk Bartling.

Heide Keller ville aldrig have gjort Florian Silbereisen til kaptajn!

Da Heide Keller forlod “drømmeskibet” den 1. januar 2018, stod det klart for hende, at hun ville fortsætte med at følge gangene rundt på ZDF-kultdamperen. Da Florian Silbereisen blev introduceret som den nye kaptajn, var hun ikke rigtig begejstret for den nye opstilling.

I 2019 modsatte hun sig imidlertid ikke kun den succesrige popsanger – i et interview med “GALA” sagde hun dengang, at det var et mysterium for hende, at skuespillere, der har lavet sig et navn, ikke længere foretrækkes frem for den gule presses fremtrædelse (som Silbereisen og Sarah Lombardi). I en kynisk tone spurgte hun “Sarah Lombardi? Jeg kender hende slet ikke. ”

Den 27. august døde Heide Keller af følger af hendes leukæmi.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse