Florian Silbereisen: Dårligt nyt for alle fans

Den 13. januar 2024 vil “Schlagerchampions 2024” finde sted live i Velodrom Berlin! MDR har for nylig officielt annonceret denne store nyhed. For nylig var der usikkerhed omkring “Feste”-aftenerne med Florian Silbereisen. Tv-stationen planlægger nemlig nedskæringer i millionklassen – og nogle shows med den populære entertainer siges også at blive berørt.

Så meget desto større var glæden over “Schlagerchampions” i januar. Men nu er der flere dårlige nyheder til fansene.

“Schlagerchampions” uden medfølgende CD

Megashowet “Schlagerchampions” bliver normalt ledsaget af en CD. Som rapporteret af “smago.de”, vil dette blive aflyst fra næste år. Det er ikke kun et hårdt slag for fansene, men bestemt også for Flori selv. CD’en er trods alt en integreret del af showet og blev meget godt modtaget af fansamfundet. Skuffelsen vil sandsynligvis være tilsvarende stor.

Spørgsmålet er nu, om dobbelt-cd’en bliver offer for MDR’s besparelser. Det er dog ikke blevet bekræftet i nogen officiel meddelelse fra tv-stationen. Det er dog kendt, at de offentlige tv-stationer i øjeblikket forfølger en sparekurs, der også kræver nedskæringer i underholdningsprogrammet.

Kilde: Schlagerplanet.de

Det skal du læse