Florian Silbereisen: Corona-Angst!

Foto: ZDF/ Dirk Bartling

Dette show har lige så meget tradition i julen som juletræerne i vores stuer: ZDF “Traumschiff” med kaptajn Florian Silbereisen. Og i påsken kan et publikum på millioner også nyde de romantiske historier om bord på MS Amadea. Men netop denne episode var i fare.

Hvad havde næsten sunket krydstogtslykken? Et isbjerg? En defekt motor? Eller er det de høje bølger? Nej – du har allerede gættet det – Corona. Fordi to produktionsmedarbejdere blev testet positive for virussen, iflg. “BILD”

Florian Silbereisen: “Lykkelig” – Det var en falsk alarm. Yderligere tests var negative. “Vi er naturligvis alle meget glade for, at alle er raske,” sagde kaptajn Florian Silbereisen, lettet over “BILD”.

ZDF “Traumschiff” bliver i øjeblikket optaget i Emden, Niedersachsen. MS Amadea serviceres i øjeblikket der: Ventilationssystemet, udvendige dæk og altanhytter skal tjekkes og  repareres.

Cirka 50 hårdtarbejdende håndværkere er involveret i arbejdet, så vi snart kan se MS Amadea skinne igen på tv. Vi ser frem til det store syn!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse