Florian Silbereisen: Bryllup med Beatrice Egli?

Foto: ARD/JürgensTV/Dominik Beckmann

Man skal høre meget før ørene falder af, men det her slår da vist rekorden. Vil Florian Silbereisen og Beatrice Egli blive gift? Dette er, hvad en ganske vist ikke rigtig seriøs YouTube-kanal kaldet “Promi TV” har hævdet i lidt over en måned. Når alt kommer til alt: Næsten 200.000 seere har allerede set de tilsyneladende nyheder, som ifølge Schlager.de-oplysninger er en falsk rapport.

Ifølge videoen skulle han have inviteret Beatrice Egli til sit hus. “Vi sad begge ved pejsen, nød juletræet og sang sammen,” citeres Silbereisen i videoen.

Men så, pludselig vandrer lyden væk og der tales om en mulig kærlighed mellem de to. Fra titlen på videoen “Florian Silbereisen afslører med glæde: Ja, vi gifter os i München” er pludselig ude af spørgsmålet.

Florian og Beatrices fans er også vrede, som kommentarerne under videoen afslører. “Et andet eventyr,” skriver en. En anden: “Jeg ville skamme mig over at fortælle sådan noget lort.” Andre kommentarer er også klare. (Det forstår vi udmærket, det er jo fake news red.)

Så det er klart, at en person tillod sig en dårlig vittighed her. Det er virkelig dårligt, at folk bliver vildledt ved at sprede sådanne usandheder. Vores tip: Tro ikke på alt, hvad du læser, og sørg snarere for, at nyheden er sand fra flere kilder.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse