Florian Silbereisen: Bitter kærlighedsbekendelse

Mens hans eks Helene Fischer nyder hendes held med Thomas Seitel, er Florian Silbereisen stadig singel! Ingen kvinde har erobret hans hjerte siden adskillelsen for næsten to år siden. Er det fordi han ikke længere kan stole på dem?

I Riverboat-showet talte Florian om den mørke side af succes, om falske venner! “Der er så mange, der kan lide at dekorere sig selv, når det lille lys skinner,” siger Flori. Og så er der også tidspunkter, hvor lyset er slukket, og så er de ikke ved din side.” Hvilken trist kærligheds bekendelse, men sådan er det jo desværre!

Nogen har sandsynligvis haft dårlige oplevelser.

Lader Flori ikke længere en kvinde komme til ham, fordi han ønsker at beskytte sit hjerte mod skuffelser? Der er ingen mangel på valg, der er masser af beundrere!

Men desværre kan Florian aldrig være sikker på, om det handler om ham som privatperson eller bare om hans berømtheds status … (Det en del af det at være berømt – det er svært at stole på andre .red)

“Mine venner er de samme som for 25 eller 30 år siden!”, fortæller Florian. De kommer fra det tidspunkt, hvor han stadig var lidt ny på Schlager-himlen. ”De fortæller mig altid, hvad de synes. Derfor er de mine venner. Jeg har ikke brug for al den fine snak! ”

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse