Florian Silbereisen & Beatrice Egli – Kærlighedsrygter: Nu snakker han

Florian Silbereisen og Beatrice Egli: Endelig er det ikke længere “Das wissen nur wir”, som det hedder i deres sang. Nu fortæller Florian Silbereisen om de kærlighedsrygter, der omgiver duoen.

Florian Silbereisen (42) og Beatrice Egli (35). Det ville være for godt til at være sandt. Med deres duosang “Das wissen nur wir” (Kun vi ved det) holdt de rygtemøllen i gang i månedsvis. Med disse linjer: “Men kun vi ved, hvad der sker mellem os i aften. Bag lukkede døre bliver jeg måske svag over for dig.”

Med disse berøringer, de smægtende blikke, hormonernes ophedede dans. Efter afslutningen på hans kærlighedsaffære med Helene Fischer (officielt i 2018) venter Schlager Tysksland spændt på, at Florian Silbereisen skal blive lykkelig igen. Altid dette hemmelighedskræmmeri, når det handler om kærlighed. Altid disse antydninger, når tingene bliver varme … Ligesom med den officielle enlige Beatrice Egli og den officielle enlige Florian Silbereisen.

Florian Silbereisen & Beatrice Egli tager det med humor

Florian Silbereisen er ikke imponeret over spekulationerne om hans kærlighedsliv. I et interview med Deutsche Presse-Agentur understreger han, at han kun beskæftiger sig overfladisk med sådanne rygter. “Jeg er kun opmærksom på det i begrænset omfang, fordi jeg ikke læser det hele,” siger han.

Og et muligt forhold mellem Silbereisen og Beatrice Egli – Silbereisen kommenterer dette med humor og bringer endelig sandheden frem i lyset: “Jeg mener, jeg gjorde endda grin med det sammen med Beatrice i den sang, vi synger sammen.” Så du gør grin med alle rygtesprederne.

På spørgsmålet om, hvorfor hans kærlighedsliv fascinerer så mange mennesker, kan Silbereisen ikke give et klart svar. “Folk vil åbenbart gerne vide, hvordan eller hvad der foregår. Så ved du i det mindste, at der er en interesse for dig,” forklarer han. Men betyder det virkelig noget for ham? “Det generer mig ikke så meget. Som sagt bekymrer jeg mig ikke rigtig om alle disse ting.” I stedet foretrækker han ægte kærlighed. Florian Silbereisen siges at have fundet den for længe siden. Men da han er tavs om dette, kan det indtil videre kun være et rygte.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse