Florian Silbereisen: Anden chance for “Das große Adventsfestsingen”

Florian Silbereisen prøver igen med “Alle singen Weihnachten! – Das große Adventsfestsingen”. Sidste års ARD-premiere var ikke den helt store succes, som håbet. Showet, som MDR er ansvarlig for, bliver sendt mandag den 18. december kl. 20.15 på Ersten. Denne placering er usædvanlig for Silbereisen, da hans shows normalt sendes lørdag aften.

Sidste år præsenterede Das Erste allerede “Das große Adventsfestsingen” en mandag aften. Selvom showet tiltrak 3,60 millioner seere, var det en mindre succes end de sædvanlige schlagershows. Markedsandelen var kun 5,5 procent, især blandt de unge seere.

“Adventsfesten med 100.000 lys”, som Florian Silbereisen også er vært for, sendes den 2. december i den bedste sendetid (kl. 20.15) en lørdag.

Florian Silbereisen – med dragqueens igen?

I “Alle singen Weihnachten! – Das große Adventsfestsingen” mødes klubber, kor og grupper fra hele Tyskland for at synge de smukkeste julesange sammen med forskellige stjerner. Showet bliver optaget den 25. november i Congress Centrum Suhl. Der er stadig få billetter tilbage.

Det præcise deltagerantal er endnu ikke offentliggjort. MDR, som er ansvarlig for produktionen, kunne ikke give yderligere detaljer, da de blev spurgt.

Kilde: Schlager.de

Er det okay at Dragqueens er med i Schlagershows?

Det skal du læse