Florian Silbereisen “Alle singen Weihnachten” – anmeldelse og bedømmelser

I går Mandag præsenterede Florian Silbereisen på ARD – “Alle singen Weihnachten! – Das große Adventsfestsingen 2022”. Mange store stjerner var med og usædvanlige kor skabte tv-showet en festlig julestemning, men der var også masser af sjov. Ikke desto mindre blev juleshowet ikke modtaget godt af alle seerne. Igen var det de samme stjerner, der var gæster, og nogle gange var “Das große Adventsfestsingen” lidt fjollet. Det var også interessant at se, hvordan dette usædvanlige sendetidspunkt på en mandag ville påvirke seertallene. Her kan du finde ud af alt andet om musikshowet “Alle singen Weihnachten” med Florian Silbereisen.

“Alle singen Weihnachten! – Das große Adventsfestsingen 2022” – Kan det kun udholdes med alkohol?

Én ting var sikkert fra starten: Alle, der forventede et besindigt juleshow ved den store adventsfest med Florian Silbereisen, ville blive skuffet. Det var en god idé at få klubber og grupper til at synge sammen med stjernerne, de lignede dog mere staffage.

Desuden præsenterede Florian Silbereisen et tv-show med mange schlagersange og også engelske sange. Dette faldt ikke i god jord hos mange seere, og nogle gange gik det helt klart over grænsen til det absolutte ramaskrig. Men der var også mange positive røster på de sociale medier. Under alle omstændigheder var dette juleshow perfekt til bare at koble af. En go gang gløgg var helt sikkert med til at gøre det endnu bedre at nyde adventsfesten 2022.

Florian Silbereisen med en stor konkurrence

Så tæt på juleaften kan publikum endda give sig selv en gave i en stor tombola. Med det rigtige billetnummer havde man f.eks. chancen for at vinde en drømmerejse med Florian Silbereisen eller et møde med Ehrlich-brødrene.

“Das große Adventsfestsingen 2022” med Florian Silbereisen – seertal

Det store spørgsmål var, om Florian Silbereisen igen ville være i stand til at lokke millioner af mennesker hen foran fjernsynet en mandag aften. Desuden blev “Alle singen Weihnachten” ikke sendt direkte på ARD. TV-showet blev allerede optaget i Suhl i november. “Adventsfest der 100.000 Lichter” havde allerede en usædvanlig udsendelsesdato på en fredag, men Florian Silbereisen nåede dog alligevel ud til over fem millioner mennesker. Alle singen Weihnachten! – Das große Adventsfestsingen 2022 opnåede ca 3,60 millioner seere.

Hvis du gik glip af juleshowet med Florian Silbereisen, kan du se en genudsendelse, da blive genudsendt i de næste par dage. Her er en oversigt over udsendelsesdatoerne:

“Alle singen Weihnachten! – Das große Adventsfestsingen 2022”.
Fredag den 23. december fra kl. 20.15 på MDR
Lørdag den 24. december fra kl. 14.20 på SWR

“Adventsfest der 100.000 Lichter”
Onsdag den 21. december kl. 20.15 på MDR og BR
Lørdag den 24. december kl. 8:30 på SWR

Kilde: Schlagerfieber.de

Det skal du læse