Florian Silbereisen: 5 ting du måske ikke vidste

Florian Silbereisen er den evige favorit i tv-underholdningsbranchen. Hans musikfestivaler med branchens superstjerner, og så som kaptajn på “Traumschiff”. Schlager.de afslører 5 fakta om Florian Silbereisen, som du sikkert ikke kender endnu.

1. Florian Silbereisen: En æltning, tak!

Før han startede som showmaster, prøvede han mange forskellige ting. “Jeg arbejdede engang som massør, men ikke så længe, det var en praktikplads,” smiler Silbereisen. “Så startede jeg i lære i en bank i et par dage.”

2. Gottschalk kan ikke lide ham

Der er også folk, der ikke bryder sig så meget om Florian Silbereisen. Thomas Gottschalk kaldte ham endda engang for “TV-historiens største fejltagelse” i 2012 – foran Heidelberg-studerende! Åh nej. Efter et kort skænderi løste de to entertainere deres konflikt over et glas rosé på Mallorca. Sådan, værsgo!

3. Florian, rekordkysseren

Det er ikke alle, der kommer i Guinness Rekordbog for at kysse! I 2017 beviste Flori sit kyssetalent og klarede 74 kys på 30 sekunder. Det er verdensrekord!

4. Hans eks lignede hans eks på en prik

Florian Silbereisen var engang sammen med en kvinde, der sagtens kunne ligne Helene Fischer på en prik. Før Helene var Florian Silbereisen i et forhold med Michaela Strobl, Andy Borgs svigerinde. De var et par i tre år. De blev separeret i 2006. “Vi elsker stadig hinanden, men vi kunne bare ikke holde ud at leve sammen som et ægtepar længere – selv om den ideelle folkemusikscene ville have ønsket det. Vi var simpelthen for unge til det,” sagde han dengang til avisen “Bild”.

5. Kælenavne med en anden mand

DJ Ötzi har en særlig plads i Florian Silbereisens hjerte. I et interview med “GoldStar TV” fortalte Florian: “DJ Ötzi, min Gary, er en af mine tætteste venner. I begyndelsen var vi kolleger, men vores forhold blev dybere og dybere, og så var han der for mig, når jeg havde brug for støtte. Nu taler vi i telefon næsten hver dag.” De to har endda kærlige kælenavne for hinanden. DJ Ötzi kan godt lide at kalde Florian for “Schatzi”, mens Florian tiltaler ham ømt som “Bärli“.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse