Florian Silbereisen: 10 fakta om Schlager-Showmasteren

Arkivfoto

Florian Silbereisen er schlager-industriens ansigt. En gang om måneden kan du se ham i mindst et af hans velkendte tv-shows, hvor “Who is Who” i schlagerverdenen altid er gæst.

Du ville tro, at det var derfor, du allerede vidste alt om den blonde fyr, når alt kommer til alt, han har været i branchen længe nok, men disse ti fakta har du bestemt aldrig hørt om!

1. Sjovt kaldenavn – Mange synes, Florian Silbereisen er et scenenavn, men moderatoren og sangeren kaldes det faktisk. Han er dog alt for glad for at holde sit mellemnavn Bernd hemmeligt, ligesom hans families morsomme kaldenavn. Det var nemlig “Quetschi”. Hvorfor? “Fordi jeg spiller mundharmonika“, afslørede Silbereisen engang i MDR-showet “Riverboat”.

2. Hans eks ligner Helene – Ja, Florian Silbereisen vil nok altid være forbundet med Helene Fischer, de var trods alt det absolutte drømmepar i ti år. Men Flori var allerede i faste hænder før Helene. Hendes forgænger var Michaela Strobel, en advokatfuldmægtig og tilfældigvis Andy Borgs svigerinde. Fra 2003 til 2006 var hun kvinden ved Silbereisens side. Og en ting kan ikke nægtes: Hun ligner Helene Fischer ret meget!

3. “König der Herzen” næsten brast – Michaela Strobl er også ansvarlig for det næste faktum: Optagelsen af ​​”König der Herzen” mislykkedes næsten i 2006, fordi der var for mange kærlighedsscener i manuskriptet. Først efter mange af dem er blev slettet, var hun enig. Pis! Kort efter var forholdet imidlertid forbi. Var det hendes jalousi?

4. Han har lykke bukser – Med hensyn til karrieren har Florian Silbereisen været utrolig heldig, trods alt er han ansigtet for schlager-branchen. Hvad var det? Hans røde lykke trusser! Han ville bære en af ​​disse ved hvert store show, han var vært for. På “DSDS” gav han en af ​​dem til Ramon Roselly – som til sidst vandt den 17. sæson af castingshowet!

5. Han blomstrer sent – Florian Silbereisen bliver 40 år i 2021. Hvem havde troet, at han da kun ville bo alene i næsten ti år! Ja, du læste det korrekt, Flori er en så sen blomstrer, at han flyttede hjemmefra kort før hans 30-års fødselsdag.

6. Mor er den bedste – Det bringer os direkte til det næste faktum: Hans mor Helga er den bedste! I interviews kan han altid lide at henvise til hende som sin bedste ven. Hvor sødt!

7. Gottschalk fornærmede ham – Hvem ville have troet det, men der er også mennesker, der ikke kan gøre så meget med Florian Silbereisen. I 2012 beskrev Thomas Gottschalk det engang som den “største fejl i tv-historien” – foran Heidelberg-studerende!. Efter lidt kort drilleri klarede entertainerne deres konflikt over et glas rosé på Mallorca. Gå så!

8. Han sover meget længe, medmindre… – Florian Silbereisen er kendt for at sove længe. Men når det kommer til hans hobby, kan han lide at stå op tidligere. Golf lader entertaineren indstille vækkeuret tidligt. Og det ser ud til at være det værd, for med et handicap på 18,8 er han en af de bedre spillere.

9. Verdensrekord i kysse kvinder – Ja, Florian Silbereisen har ikke kun kysset Helene Fischer og Michaela Strobl i sit liv. I 2011 kyssede han utrolige 117 kvinder på kun 60 sekunder på sit eget show og satte endda en ny rekord for Guinness Book!

10. Han er en barnestjerne – Florian Silbereisen er et gammelt showansigt. Selv i folkeskolen optrådte han i festivaltelte, og da han var elleve, underskrev han sin første pladekontrakt. Siden da har han været fast inventar i Schlager-branchen, og det ændrer sig ikke foreløbig!

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse