Fineste Schlager på tv – Vores tip til efterår og vinter

Foto: MDR/Thorsten Jander

Efterår og vinter er kendt som en hyggelig tid, hvor du kan hygge under tæppet med varm te eller gløgg for at nyde de bedste schlager-udsendelser i tv. Hvis der også er ild i pejsen, så meget desto bedre! Vi har tip til de programmer, du ikke bør gå glip af.

Festivals med Florian Silbereisen – Optegnelser i efteråret

Serien omkring Florian Silbereisen fejrer jubilæum i år, fordi programmet allerede var der i starten 1994. På det tidspunkt blev det kaldt: “Die Feste der Volksmusik” og blev modereret af Carmen Nebel. Florian overtog tilbage i 2004 og modererede naturligvis jubilæumsudstillingerne, som fejres og sendes fra Leipzig.

Den 7. oktober i år vil det være “25 Jahre Feste-Shows – Das große Wiedersehen”, efterfulgt den 14. november af “Das Schlagerjubiläum”. Når nøjagtigt udsendelserne udsendes, vides endnu ikke, så det er værd at holde øjnene åbne. Vi skal nok også fortælle mere når vi nærmer os dagene.

Carmen Nebel forsøder lørdag aften

Bare fordi Carmen blev erstattet ved “Festen”, betyder det ikke, at hun er forsvundet fra tv-landskabet, snarere tværtimod. Lørdag aften med den charmerende programleder er en solid institution og vil fortsætte indtil mindst 2020. Det er kendt, at “Die Grande Dame des Deutschen Fernsehens” er involveret i store velgørenhedshandlinger gang på gang og derved bidrager til en bedre verden. For øvrig køber United Charity, en nonprofitorganisation, jævnligt VIP-pladser i Carmen Nebel’s show.

Der „Schlagerbooom 2019“

Schlagerbooom er et ægte højdepunkt for alle fans af schlager musik. Lørdag den 2. november sender han live på “Ersten”. Fra kl. 20.15 kan man feste. Også i år vil der være et ekstra show af MDR, der kredser om “Schlager-Nachwuchs”. Under mottoet “Schlagerchance in Leipzig – Wer singt beim Schlagerbooom?” Forsøger de kommende kunstnere at få en chance for at optræde på den store scene. Optagelsen af denne konkurrence finder sted den 10. oktober i Leipzig, udsendelsen finder sted den 18. oktober i MDR. Den 11. november optages “Schlager des Jahres 2019”, der vises på MDR i slutningen af året.

Adventsfest der 100.000 Lichter

Dette show forventes at være tilbage den første advent. Florian Silbereisen og hans gæster sørger for eftertanke og godt humør og minder tilskuerne om den sande betydning af julen igen. Det handler om samvær, familien og samhørigheden, som naturligvis også findes blandt rigtige venner. Tiden før jul er perfekt til optagelse efter et travlt år og sortering af forhold til venner og familie.

Perspektiv af 2020 – Das große Schlagerfest XXL

Vi ved allerede i dag, at Silbereisen tager på turné sammen med adskillige schlagerstjerner i foråret næste år. Titlen på touren er: “Das große Schlagerfest XXL – Die Party des Jahres 2020”. Du kan se frem til det nu, selvom tiden med blomstrende tulipaner og påskeliljer ser ud til at være langt væk. For det første skal vinterens “mørke tid” overvindes.

Er det den bedste Schlagersender i tv’et?

Deutsches Musik Fernsehen – kender du måske allerede? Hvis du er træt af at vente på nye schlager-udsendelser og måske endda mangler et show, skal du muligvis skifte til “Deutsches Musik Fernsehen”. Dette er dedikeret til hjertet og sjælen i tysk musik og tilbyder sandsynligvis det rigeste program omkring Schlager & Co. For eksempel er “Das Deutsche Musik Fernsehen” gratis at modtage via kabel og kan streames via tjenester som Fire TV, Zattoo Free og Stream. Selvfølgelig kan det også modtages via satellit, for eksempel via Astra 19.2 ° øst eller Eutelsat 9 ° øst. (Om de info holder her i DK aner vi ikke) Det er plads 38. med en TechniSat-modtager og 45. med Samsung.

Schlager på helligdage

Der vil naturligvis også være gode julespecialer og underholdning sammen med masser af god, tysk musik i jul, ferie og nytårsaften på alle passende kanaler. Det er altid værd at holde øjnene åbne eller tænde for en af kanalerne som Deutsches Musik Fernsehen eller Melodie TV. I en god programoversigt findes naturligvis alle stationer – her kan du blot bruge søgefunktionen til at søge efter et emne som “Schlager” og hurtigt finde de passende programmer.

Kilde: Schlager.de

Det skal du læse