Velkommen til Berlin / Brandenburgs smukkeste Schlagerfestival, RadioB2 SchlagerHammer. Festivalen vil også blive afholdt i år 2018, hvor det igen er det tid til: musik, spil, sjov og med mange radio B2 hit stjerner!

Vær med når RadioB2 datoerne 14. + 15. Juli 2018 vender tilbage med den store familie sommerfestival på banegården i Berlin Hoppegarten. I Berlin / Brandenburgs største og sandsynligvis smukkeste festival venter der i 2018 en uforglemmelig weekend med mange højdepunkter for hele familien.

På det store stadion synger de mest berømte popstjerner deres hits og inviterer dig til at danse og synge sammen. Derudover er der et varieret støtteprogram, også ved siden af ​​showet, som inviterer dig til at gå eller slappe af på hele stedet.

Radioen B2 SchlagerHammer er mere end bare en hitkoncert med de mest kendte hitstjerner! Det er en familie sommerfest for unge og gamle! Så inviter venner og familie og kom med med glæde og god humor, og sig så – Det var hammeren 2018 !!!

I samarbejde med RadioB2 kan vi her tilbyde nogle fantastiske tilbud og informationer omkring denne store festival i Berlin 2018.

Med over 16 timers program på to dage er der noget for enhver smag. Uanset om det er ung eller gammel, så vil ingen kede sig.

På den store show scene i radioen B2 SchlagerHammer, synger de mest kendte stjerner deres hits og inviterer dig til at danse og synge sammen. Ser frem til mere end
16 stjerner der allerede har bekræftet!

Billeder fra 2017

 

lørdag:

Howard Carpendale // Beatrice Egli // Thomas Anders & Band // Vincent Gross // Hermes House Band // Mitch Keller u.v.m.

Søndag:

Vanessa Mai // Jürgen Drews // Michelle // Heintje // Vincent Gross // Achim Petry & Band u.v.m.
En overraskende stjerne vil være der på lørdag og søndag. Så vær nysgerrig!

Radioen B2 SchlagerHammer 2018 vil blive modereret af Tv-stjerne Inka Bause og Wolfgang Lippert.

Kunstnerens rækkefølge på de to festivaldage kan vi som sædvanlig som ved store festivaler, først annoncere kort før arrangementet, da programmet gange stadig kan variere.

Ud over det store stadium kan du forvente et varieret program, der inviterer dig til at gå eller slappe af på hele stedet.

Med et planlagt pariserhjul eller bungee-tårn samt helikopter sightseeing-flyvninger, kan de, der kan lide det, endda gå direkte til den 7. Schlager-himmel. Et stort børneområde med egen scene, hoppeborg, karruseller, børne zoo og ponyridning vil gøre hvert barns hjerteslag hurtigere.

Derudover er der masser af kølige drinks og lækker mad fra udvalgte cateringfirmaer i området. En Schlager sommerfest for unge og gamle med store fyrværkeri!

Og alle fodboldfans behøver ikke at bekymre sig. Adgang til Racetrack World Cup ølhave er inkluderet og selvfølgelig vil den store finale blive udsendt live på alle LED skærme!

Det vil være fantastisk igen !!!
Radioen B2 SchlagerHammer 2018!

Billetter til denne store festival kan købes her: SchlagerHammer 2018

Live anmeldelser

Vanessa Mai – “Regenbogen” – Hamburg 20.04.2018

Fredag den 20. april var jeg og min bror i Hamburg for at se Vanessa Mai's nye tour, "Regenbogen". Koncerten fandt sted i "Mehr!...