Rotblond – Radio B2 Schlagerhammer på Hoppegarten i Berlin – d. 14 & 15 Juli 2018.

Ved B2 Schlagerhammer i Berlin her d. 14 & 15 Juli mødte vi Rotblond (Kerstin Merlin & Melanie Wolf), som ikke nok er noget for ørerne, men også for øjnene. Det er ikke for sjovt når jeg siger: Musik skal ses Live ! Jeg mødte også Rotblond sidste år i Klaffenbach, og de er simpelthen så imødekommende og flinke, ikke mindst Melanie Wolfs far som jo er Manager. Den første optrædende fra Rotblond på Tv var ved Schlagercountdown – Das große Premierenfest d. 25 Marts 2017 med nummeret „Wer liebt, gewinnt“. Siden har de optrådt i et hav af fjernsynsudsendelser: „Die Schlager des Sommers – Das Open-Air-Festival“, udsendt på 5 Tv stationer i Tyskland, og “Schlager einer Stadt”, 30 juni 2017. De var med i „Immer wieder Sonntags“, d. 27 August 2017, og blev benævnt af Stefan Mross som årets opdagelse.

Den første koncert med Rotblond, var d. 18. Juni 2017 i Brandenburg an der Havel. I August 2017, forlængede Universal kontrakten med dem, og offentliggjorde den anden Single „Küssen“, d. 13 oktober 2017. Tv præmieren hvor de første gang sang “küssen” var ved „Die große Show der langen Beine“, hvor Melanie dansede af for Das Deutsche Fernsehballet, med over 430 optrædeder – vanvittigt. De har udgivet to singler: Wer liebt, gewinnt & küssen. Begge to udgivet af Universal.

Vi fik en god snak med Manageren dernede, som fortalte, at de havde indledt et samarbejde med Helenes sangskriver Sebastian Rätzel. Så der skal nok komme gang i deres karriere. Sebastian Rätzel lavede som sagt, den første sang på Helenes Album – “Nur Mit Dir“.

Det skal du læse